Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Írtam egy egyszerű makró programot C#-ban, amit arra szeretnék felhasználni, hogy játékokban ne kelljen mindig beírni a hosszú kódokat, vagy menükben navigálni, hanem egy gomb megnyomására végre tudja hajtani a teljes folyamatot.
Sendkeyel próbálkoztam, illetve virtuális billentyűzet szimulálásával. Notepadban és szinte bárhol nagyon jól működik. Egy gomb lenyomására képes beírni egy szöveget, vagy több gomb lenyomását megcsinálni.
De amint egy játékon belül próbálom használni egyszerűen nem működik. Kicsit utána olvasva rátaláltam a válaszra, hogy a játékok directX-et használnak amik nem tudják érzékelni ezeket a makrózásokat, illetve sok helyen tiltva is van, gondolom a csalások miatt. Nekem nem szándékom ezzel bármi előnyre szert tenni, csupán single playerben a kódok beírását szeretném felgyorsítani.
Belemerülve még jobban a dologba, Cheat Engineval lehetséges a memóricímen lévő value változtatása.
Pl. ha egy float értéket szeretnék változtatni C# segítségével a 0x68F5F0 címen, hogyan lehetséges ezt megoldani? Van erre bármiféle egyszerűbb megoldás? Találtam pár oldalt ahol írtak erről ,de a kódok nagyon hosszúak. Véleményetek szerint valóban szükséges ennyire hosszú kód hozzá? Vagy kivitelezhető egy pár sorossal is?
Csupán ennyit szeretnék megoldani:
0x68F5F0 memóriacímen a float értékét változtatni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Android szakmai topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hollow Knight és Silksong
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest