- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Írtam egy egyszerű makró programot C#-ban, amit arra szeretnék felhasználni, hogy játékokban ne kelljen mindig beírni a hosszú kódokat, vagy menükben navigálni, hanem egy gomb megnyomására végre tudja hajtani a teljes folyamatot.
Sendkeyel próbálkoztam, illetve virtuális billentyűzet szimulálásával. Notepadban és szinte bárhol nagyon jól működik. Egy gomb lenyomására képes beírni egy szöveget, vagy több gomb lenyomását megcsinálni.
De amint egy játékon belül próbálom használni egyszerűen nem működik. Kicsit utána olvasva rátaláltam a válaszra, hogy a játékok directX-et használnak amik nem tudják érzékelni ezeket a makrózásokat, illetve sok helyen tiltva is van, gondolom a csalások miatt. Nekem nem szándékom ezzel bármi előnyre szert tenni, csupán single playerben a kódok beírását szeretném felgyorsítani.
Belemerülve még jobban a dologba, Cheat Engineval lehetséges a memóricímen lévő value változtatása.
Pl. ha egy float értéket szeretnék változtatni C# segítségével a 0x68F5F0 címen, hogyan lehetséges ezt megoldani? Van erre bármiféle egyszerűbb megoldás? Találtam pár oldalt ahol írtak erről ,de a kódok nagyon hosszúak. Véleményetek szerint valóban szükséges ennyire hosszú kód hozzá? Vagy kivitelezhető egy pár sorossal is?
Csupán ennyit szeretnék megoldani:
0x68F5F0 memóriacímen a float értékét változtatni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 5 9600X/RX 9070 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest