- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Netszemete
üzenetére
>Előfordulhat sokszor, hogy csak részfukcionalitás szükséges, és azt lényegesen gyorsabbra sikerül megírni
Én pontosan így jártam az strcmp()-vel. Nekem csak a nagyobb-e kellett volna. Ezért ezt külön írtam meg isstrgreat(...) függvénnyel.
Na meg a patoi(...) inicializálásához vezettem be egy ilyen függvényt, hogy ne kelljen ciklusonként csinálni. Meg egy olyan "trükköt" vetettem be, hogy a paraméterként átadott char* tömbben egy értéket átmenetileg megváltoztatom, majd vissza írom az eredetire.
Szóval sok mindennel lehet optimalizálni. De jó, ha az ember "tarsolyában" van 1-2 algoritmus/függvény. Ezért is írtam egyszer, hogy a C-ben lassabban megy a programozás, de aki erre szakosodott, Neki is gondolom vannak konyhakész kódjai. Ezért mégsem olyan lassú(még akkor sem, ha esetleg módosítani kell valamelyiken).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest