Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
böng ész ő #16671 üzenetére
Hát vagy felmész a netre, és amit találsz az van, vagy elmész olyan helyre dolgozni, ahol a tapasztaltabb kollégák segítenek, vagy felbérelsz valakit, aki pénzért segít (vagy valami képzésben részt veszel, ami az alapokat elmagyarázza).
Olyan ez mint legyártani egy szekrényt: persze, a neten meg lehet nézni milyen gépek kellenek, miből mennyi anyag, még akár meg is tudod magadnak tervezni, de amikor ott állsz élesben egy kva éles és gyorsan forgó géppel a kezedben és szét kéne farigcsálni a drága anyagot, akkor ott már inkább a rutin számít, ami neked nem lesz. És a netes fórumokon sem fogják neked azt tudni megmondani, amit mondjuk egy asztalos 5-10-15 év alatt magára szedett, mint tudás. Szóval, ha ilyen gondod van a stackoverflowval, akkor át kell fogalmazni a kérdéseket, esetleg több felé bontani, vagy lebontani egyszerűbb részekre. Én még spec soha nem tettem ott fel kérdést, read only vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest