Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell
üzenetére
Nem érzem szükségét egy webes megoldásnak irodai környezetben, mert nem nyersz vele semmit (a program 90% valamilyen adatrögzítő felület, számlázás, raktár, megbízások stb).
Ezeket kb. soha nem fogjuk portolni mobil eszközre, mert nem alkalmasak rögzítésre, appot, meg lekérdezésekre alkalmas customer portált így is tudunk csinálni, ahhoz az asztali alkalmazás még mehet "pc-s" felületen.Ha több telephelyen is kell használni, akkor meg mehet az adatbázis felhőbe vagy az ügyfél adja eleve az infrastruktúrát, vagy csak szimplán rdp-t használnak.
A mai internetes sávszélek mellett egy izmosabb azure előfizetéssel észre sem veszed, hogy felhőbe nyomod az adatokat.
Egyébként még nincsen semmi eldöntve, anno a xamarin már képbe került (amikor még volt winphone), de a licenszelése (akkor) elég húzós volt.
De, mint írtam, csak nézegetem a lehetőségeket, hogy mire érdemes átállni majd, mert előbb-utóbb a winform el fog halálozni (igaz, ahogy nézem a neten még most is elég felkapott).
martonx: a php tényleg fúra lehet, hiszen eddig ms onlyn voltunk, de ösztönén szólva nagyon gyorsan lehet vele haladni, nem kell hozzá szinte semmi, xampp, postman, meg egy notepad (én VS code-ot használtam) és már megy is, ráadásul a virtuális gépen, amink van már eleven ott egy konfigurált apache szerver, php-val, szóval azzal sem kellett szenvedni, na meg kíváncsi is voltam egy script nyelvre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest