- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14374 üzenetére
Nem érzem szükségét egy webes megoldásnak irodai környezetben, mert nem nyersz vele semmit (a program 90% valamilyen adatrögzítő felület, számlázás, raktár, megbízások stb).
Ezeket kb. soha nem fogjuk portolni mobil eszközre, mert nem alkalmasak rögzítésre, appot, meg lekérdezésekre alkalmas customer portált így is tudunk csinálni, ahhoz az asztali alkalmazás még mehet "pc-s" felületen.Ha több telephelyen is kell használni, akkor meg mehet az adatbázis felhőbe vagy az ügyfél adja eleve az infrastruktúrát, vagy csak szimplán rdp-t használnak.
A mai internetes sávszélek mellett egy izmosabb azure előfizetéssel észre sem veszed, hogy felhőbe nyomod az adatokat.
Egyébként még nincsen semmi eldöntve, anno a xamarin már képbe került (amikor még volt winphone), de a licenszelése (akkor) elég húzós volt.
De, mint írtam, csak nézegetem a lehetőségeket, hogy mire érdemes átállni majd, mert előbb-utóbb a winform el fog halálozni (igaz, ahogy nézem a neten még most is elég felkapott).
martonx: a php tényleg fúra lehet, hiszen eddig ms onlyn voltunk, de ösztönén szólva nagyon gyorsan lehet vele haladni, nem kell hozzá szinte semmi, xampp, postman, meg egy notepad (én VS code-ot használtam) és már megy is, ráadásul a virtuális gépen, amink van már eleven ott egy konfigurált apache szerver, php-val, szóval azzal sem kellett szenvedni, na meg kíváncsi is voltam egy script nyelvre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest