Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Mivel a Spring-et sose használtam, erről nem nyilatkoznék, de személy szerint az Asp.Net Core nagyon bejött (minimális NodeJs-es összehasonlítási alapom van). Nem kell sokkal több kódot használni, mint NodeJs-ben (amit meg kell, azt igaziból projekt létrehozásnál a CLI létrehozza, és kb. hozzá se kell nyúlni soha többé). Szóval nekem az Asp.Net Core nagyon bejött, és csak javasolni tudom, ha valaki webes keretrendszert keres magának.
Ráadásul kezd célegyenesbe érni a WebAssembly-be forduló frontendes része is, azaz pár hónapon belül előáll az a helyzet, hogy a JS végre teljes egészében mellőzhető lesz (az esetek egy részében legalábbis biztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest