- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Nem akarok nagyképűnek vagy hasonlónak tűnni, csupán meg szeretném tudni, hogy mire számíthatok, illetve az elvárásaimhoz képest mit várjak
2 dolog érdekelne ha tudnátok segíteni
Lassan végzek a sulival és szeretnék szakmába dolgozni, tudom hogy vidéken pesten eltér a fizetés, nem is akarok mondani konkrét összeget, de ugye már lassan a 8 általánossal rendelkező futár is megkapja a 200-250k t, én nem is sajnálom tőle, de attól tartok, hogy olyan helyzetbe kerülök, hogy diplomával kevesebbet keresek majd mint ők, ez valós félelem?
Illetve a másik, hogy a tanulás, új technikák megismerésének nem vagyok az ellensége, de nem akarom azt, hogy reggeltől dél utánig dolgozok, hazaérek és még tanulnom, olvaagatnom kelljen minden egyes nap, hogy legyen munkám, ez mennyire jellemző? Azt elfogadom meg nincs gondom vele, hogy az elején ez lesz, de örökké nem szeretném ezt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest