- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #12034 üzenetére
Egy kicsit gugliztam ejjel a ketto kozott, nem tudom, szuksegem lehet-e kesobb azokra az extrakra, amiket postgre tud, mert bar nem webshopot akarok csinalni, egy sima kkv-s webshop, vagy vallalati hibajegykezelo rendszer sztem siman megalkothato mindkettovel es latvanyosan nem hinnem, hogy ebben a par 10 fos user-webes kornyezetben a lassubb (?) postgre hatrany lenne, viszont ha komplexebb lekerdezeseket tudok benne krealni, az akar elony is. Vagy nem.
Hobbikent tanulnam ki a mufajt, igazabol sajat ceget inditanek es szeretnek az ala egy sajat folyamatkezelo rendszert osszerakni,ahelyett, hogy csilliokat dobnank ki az ablakon valami penzes megoldasra, agyuval love a verebre. Mindig is almom volt egy ilyen belso felulet megalkotasa, nekilatnek az alapoknak. Ido nem surget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest