Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandi0000 #10762 üzenetére
Nem teljesen ertem a kerdest, de ha jol tevedek, hogy mire gondolsz/mi zavart ossze, akkor egy szepen kifejtett valaszt itt talalsz.
szerk:
#10761: Hat, ha oszinte akarok lenni, szamomra az egyetem leginkabb matematikai alapot, es rengeteg kapcsolatot adott. Tobbek kozott ezeknek a kapcsolatoknak koszonhetem, hogy ma foallasu programozo vagyok, veluk egyutt tanultam szabadidomben rengeteget programozni, illetve volt koztuk egy mar az egyetemi eveiben senior fejleszto, akitol rengeteget tanultam/tanultunk. A sracnak a mai napig nagyon halas vagyok, nelkule nem tartanek fele ott sem, ahol tartok. Emellett pedig irgalmatlan szorgalom es onuralom kellett hozza, hogy a szabadidom eleg nagy reszet tanulassal toltsem.De szummazva annyit lehet mondani, hogy nem, az egyetemen nem fogsz megtanulni programozni, viszont meg tudja adni azt, ami ahhoz kell, hogy onalloan meg tudj tanulni, es ertekes szakember legyen beloled.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest