- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Használjuk a már bejáratott topicot, ez meg süllyedjen.
-
Met
nagyúr
UP-olom a topicot
Szóval olyan program kellene nekem amivel árajánlatokat lehet írni egyszerűen, sok képpel árakkal, olyasmire gondolok, hogy egy táblázatba beírom a cikkszámot, árat stb. és ez alapján a progi szépen behívja a képet és összefésüli a doksit.
Wordben elég sokáig tart 30-40 termék esetén -
Andie
őstag
válasz
Kindgrind #25 üzenetére
Ezt elöször szét kell szedni sztem framekre, azokat átméretezni, és újra beGIFelni. Pl ulead gif animator.
Egyébként hamár igy hetente rád jön az ihlet, és programokat keresel, gyorsabb és egyszerübb ha a letoltes.com vagy a honositomuhely.hu -n a keresőben, vagy a kategóriákban megnézed, bizti találsz neked megfelelöt. Értelemszerüen az utóbbi magyar(ositott) proggikat kinál. -
Kindgrind
aktív tag
válasz
T. Almeida #28 üzenetére
Semmi baj
Azért Köszi h segiteni akartál -
Kindgrind
aktív tag
válasz
T. Almeida #26 üzenetére
nekem az volt a kérdésem pedig át méretezni akarom a képet nah mind1 azért köszi
-
Kindgrind
aktív tag
szólva ezt a képet akarom [link]
-
Kindgrind
aktív tag
És valamelyik progi mozgóképet is át méretez?
-
Kindgrind
aktív tag
Üdv.
Egy olyan progit keresek amivel képet tudok át méretezni!
valaki tudna segiteni? -
Big
csendes tag
Hali Népek!
Olyan kis progit keresnék, ami képes winfos alatt logolni, mikor milyen file-t hoztak létre hol. (hogy ki, az nem fontos, mert szóló gép)
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Big. -
liksoft
nagyúr
Tudom ajánlani az AVG-t (a home változata magánembernek egy háztartásban egy gépre ingyenes) a fizetős sem drága, vagy a teljesen free ClemWin-t. Ha a Gugli-ban nem találod meg, a honlapomon van rájuk link a programok között.
Szerk: 3.1-re nem tudom, van-e még egyáltalán valaki. Az AVG-ben tudsz készíteni ''helyreállító lemez''-t (a fizetősben biztos, a free nem tudom engedi-e). Ezt írd ki cd-re (6 floppy, ami ugye már bizonytalan). A DOS boot után lásd a CD-t, és így tudod futtatni az AVG-t. Kicsit macerás, de korrekt.
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Sürgősen kellene vírusirtó win 98-ra meg win 3.1-re, ajánljatok nekem ingyér letölthetőket! -
Papa0920
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program ami a számítógépet képes telefonként kezelni.
A helyzet ugyanis az,hogy a munkahelyemen fizetős net van, (ezért skype nem jó, meg azzal külön fizetni is kell a vonalas hívásokért) viszont modem van a gépemen és szabad telefon vonalam is van.
Úgyhogy adta magát a kérdés, hogy esetleg egy fejhallgató mikrofon párosítással, és egy progival nem lehetne-e megoldani a dolgot.
Előre is köszi a segítséget,
Papa -
Kindgrind
aktív tag
Megint én vok itt.
Most 1 olyan progit keresek amivel mozgo képet tudok késziteni -
Kindgrind
aktív tag
Lenne még egy kérdésem olyan progi is van amivel a 1 filmböl v videoból tudom ki szedni a hangot? Ha igen akkor mondjatok valamilyet légyszi
-
Kindgrind
aktív tag
Köszi szépen
ezek magyar nyelvü progik? -
Debilon
addikt
MP3 Direct Cut Bővebben: link
-
Kindgrind
aktív tag
Üdv.
1 olyan programot keresek amivel 1 mp3-ból egy részletet ki tudok vágni. Aki tud légyszives segitsen! Elöre köszii
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest