- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Nos engem is érdekelne, miképp lehetne korlátozni a nem kívánt tartalmat. Az URL szűrés nem jó, mert nagyon sok oldal nevéből nem derül ki, hogy erotikus tartalommal is bír.
A 12 éve kislányom gépén szeretném korlátozni a böngészést.
Valami bevált ötlete valakinek esetleg? -
gozso
őstag
up
-
gozso
őstag
felhozom, mert falusi kisiskolámba behúzták az adsl-t...(3 óra elteltével egyszerre kettőt is
) és most gyermekeim száguldoznak az információs szupersztrádán. kellene a fék.. .
-
Flashy
veterán
központi gépeset tudnék csak javasolni, szerintem annak van értelme. pl ha még egy url-t hozzáírsz akkor 1 helyen kell. meg amúgyis. squid-del baromi egyszerű, regexpet is elfogad url-nek. én itthon így szűröm a bannereket.
-
andorpapa
őstag
Ne mondjátok, hogy senkinek semmilyen tapasztalata!
-
andorpapa
őstag
Ötlet?
-
andorpapa
őstag
Van egy 3 gépből álló hálózat, amolyan netcafé. Szükség lenne a tartalomszűrésre, de az Internet Explorer megoldásánál valami komolyabbra gondoltam. Olyan kellene, ami lehetőleg ingyenes, minden gépre fel lehet tenni (tehát nem egy központi gépre) és jelszóval lehet levédeni.
Jó lenne, ha nem csak URL-t lehetne szűrni, valamint lehetőség lenne arra, hogy rész-URL-t is szűrjön, tehát mondjuk minden olyan URL-t, amiben benne van pl. a sex szó.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest