- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doo Waad
csendes tag
Ja es az allomas szamitogepes programja nem kiiktathato, mert az iranyitja a szamitogeobe dugott jeladot, ami sugarozza az informaciot az idojarasallomas fele.. Ezt pedig eleg nagy melo lenne magamtol megirni :-D
-
Doo Waad
csendes tag
Udv mindenkinek!
A kovetkezo problemaval fordulnek hozzatok. Vettem egy idojaras allomast, mely netrol szedi az elorejelzesi adatokat, a szamitogepbe dugott erzekelon keresztul. Nekem nem tetszett, hogy kinai fals adatokka tolt fel a program az allomast, ezert irtam egy programot(vegulis programozk vagyok), ami kicsereli az idojarasallomas altal letoltott fajlnak par sorat, es feltolti az en altalam netrol talalt folyamatosan frissulo adatokkal, mindezt automatikusan. Na most a problemam az lenne, hogy szeretnem, ha nem irna folul az en fajlomat minden egyes alkalommal az idojarasallomas szoftvere amikor frissiti az adatokat, hanem inkabb az en dropbox vagy mas tarhelyem megosztott mappajabol szedne az adatokat. Ehhez ket dolog kene, egyik, a program internethasznalatanak naplozasa (megtudjam milyen helyrol, milyen formatumban tolti le az adatot amit aztan atalakit), masreszt egy program ami ennek a programnak elteriti a lekereset es az en weboldalamra/tarhelyemre iranyitja. Mindez persze az en gepemen futna rendszergazdai modban.
Elore is koszonom a segitsegeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest