- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nekem Epix (gen2), és 2 napot bírtam vele.
Tényleg sokszor fasza az amoled, és aki sétál, túrázik, fut, nem gond hogy emelgesse a csuklóját tevékenység közben.
De aki botot, evezőt, kormányt fog/kormányra rakná (ott nincs is AOD) ott használhatatlan ha süt a nap.
Ha tudom mozgatni a kezem, akkor igen, látszik. [link]
Az egy másik kérdés hogy Instinctekhez képest elég nehéz, szíjat jobban meghúzva is még mindig jobban lötyög. Nekem elég volt a kijelzőméret, a külméret is még pont elfért (47mm), de a sokkal nagyobb súly zavart (bringázásnál elég határozottan remeg az ember kezén).Tesztekben láttam hogy tud elég fényt, de mindig élesztették a kijelzőt, a kormányt meg nem fogom/tudom mindig elengedni amikor megnéznék valamit (főleg montizok).
-
törölt tag
Alvásadatokban is eltérnek? A Vivosmart 5-re is az "Advanced Sleep Monitoring" van megjelölve az adatlapon, és ahogy utánanéztem gyorsan (Redditen), nem találtam olyat, hogy eltérne a többi órától. Inkább arra panaszkodtak, hogy az alvásadatok nem feltétlenül megbízhatóak ezekkel az órákkal.
Azért elgondolkodtam rajta, hogy egy Vivosmartot kipróbálok, mert ezt talán meghordanám éjjelre is.
-
Alexios
veterán
-
mtix
kezdő
A Garmin valóban jó manapság, hardver-szoftver jól működött nálam az elmúlt két évben. Szűk tíz évvel ezelőtt viszont az Ambit-Movescount páros volt nálam a tuti. Kíváncsi vagyok pár év múlva melyik gyártónak fog jól menni, nagyon jönnek az okosóragyártók a sportszegmens irányába (és fordítva is).
-
Lajmund
őstag
Elhiszem hogy fasza csak éppen gagyi ilyen kicsi kijelzővel és buta is ennyiért. 2023-ba már illene túllépni a gyerek óra dizájnon. Attól maradhat a full hardcore fapados sport vonal de epixnek szerintem ez kevés ennek kéne igazán ütősnek lennie. Pedig nagyon vártam az epix prot. Nekem nagy csalódás. Nem vagyok hardcore sportoló csak hobbista és nekem ez túl sok kompromisszum ennyiért ráadásul. 51 mm zafir meg titán és az amoled is tetszik meg amit sport vonalon tud de a pici gagyi kijelzővel nem tudok megbarátkozni meg a gagyi számlapokkal. Lehetne 4 cm ütös számlapokkal. Ez full fapad. Olyan mint egy 7 éves okosora vagy gyerek óra. Gagyi! Bankos fizetést se tudok összehozni a cib-es kártyámmal. Kamerát se tudom irányítani az óráról se hívást fogadni akár bluetoothon keresztül. Ez nem epic csak egy medium sport. Ekg se jött még össze de majd talán egyszer valamikor ideér az is mint a bankos fizetés. Azt is igérgetik egy ideje azóta se jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Profinak állt a Garmin Epix
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest