Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nem én vagyok. Egy leányzó gépét szedtem szét sztem cirka 6 év után előszőr takarítani. Szép látvány volt. Amikor aztán eljutottam oda, hogy a prochűtőt kivegyem láttam, hogy rá van gyógyulva az aljára a proci. Picit ovatósabban kellett volna leszednem és akkor nem lett volna gond. De így is müxik. Még nem volt panasz, hogy youtube videót már nem lehet nézni mert kikapcsol a gép

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
anti1992
üzenetére
Ha az a táp tényleg codegen akkor sürgősen cseréld le. Nem egy életbiztosítás. Őszintén megvallva nemtudom, hogy az lehet-e a gondod de csúnya lenne arra eszmélned, hogy kiégett a géped a táp miatt. Ettől persze a problémád továbbra is fenn állhat de legalább egy okot kizárhatsz. Melyik tápegységet vegyem topikban biztosan segítenek.
873-ra valaki ?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor ha a processzor tűi közül egy kettő meggörbül de utána csipesszel vissza lett állítva és belemegy a foglalatba? Gép bekapcs rendszer feláll minden megy simán. Ezek után kell még valami miatt aggódnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szemüveges topik
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi