Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nem én vagyok. Egy leányzó gépét szedtem szét sztem cirka 6 év után előszőr takarítani. Szép látvány volt. Amikor aztán eljutottam oda, hogy a prochűtőt kivegyem láttam, hogy rá van gyógyulva az aljára a proci. Picit ovatósabban kellett volna leszednem és akkor nem lett volna gond. De így is müxik. Még nem volt panasz, hogy youtube videót már nem lehet nézni mert kikapcsol a gép

-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
anti1992
üzenetére
Ha az a táp tényleg codegen akkor sürgősen cseréld le. Nem egy életbiztosítás. Őszintén megvallva nemtudom, hogy az lehet-e a gondod de csúnya lenne arra eszmélned, hogy kiégett a géped a táp miatt. Ettől persze a problémád továbbra is fenn állhat de legalább egy okot kizárhatsz. Melyik tápegységet vegyem topikban biztosan segítenek.
873-ra valaki ?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor ha a processzor tűi közül egy kettő meggörbül de utána csipesszel vissza lett állítva és belemegy a foglalatba? Gép bekapcs rendszer feláll minden megy simán. Ezek után kell még valami miatt aggódnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel Core i5-9500 / Akciós Ár!
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest