- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Cyberpunk #881 üzenetére
Nem én vagyok. Egy leányzó gépét szedtem szét sztem cirka 6 év után előszőr takarítani. Szép látvány volt. Amikor aztán eljutottam oda, hogy a prochűtőt kivegyem láttam, hogy rá van gyógyulva az aljára a proci. Picit ovatósabban kellett volna leszednem és akkor nem lett volna gond. De így is müxik. Még nem volt panasz, hogy youtube videót már nem lehet nézni mert kikapcsol a gép
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
anti1992 #875 üzenetére
Ha az a táp tényleg codegen akkor sürgősen cseréld le. Nem egy életbiztosítás. Őszintén megvallva nemtudom, hogy az lehet-e a gondod de csúnya lenne arra eszmélned, hogy kiégett a géped a táp miatt. Ettől persze a problémád továbbra is fenn állhat de legalább egy okot kizárhatsz. Melyik tápegységet vegyem topikban biztosan segítenek.
873-ra valaki ?
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor ha a processzor tűi közül egy kettő meggörbül de utána csipesszel vissza lett állítva és belemegy a foglalatba? Gép bekapcs rendszer feláll minden megy simán. Ezek után kell még valami miatt aggódnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest