Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy procit (Intel celeron D330 2.66 Ghz), és amikor belerakom a lapomba, és elindítom a gépet, akkor nincs kép.. egyáltalán semmi.. Próbáltam másik monitorral, akkor sincs semmi.. Nem értem, hogy mi lehet a baj.
Asrock GE Pro-M/HT lapom van.. Jó lenne ha menne, légyszi segítsetek.. A VGA jól működik, azzal nem lehet semmi baki, ramokat is néztem, azokkal se lehet, mivel most is ezzel a géppel netezek, csak a régi procival.. Légyszi segítsetek, nagyon szeretne már belemászni a gépembe az új proci..
Ha nem jó helyen van a hsz akk bocsi.. kezdő fórumozó vagyok..
ÜDv néktek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest