Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy vettem egy procit (Intel celeron D330 2.66 Ghz), és amikor belerakom a lapomba, és elindítom a gépet, akkor nincs kép.. egyáltalán semmi.. Próbáltam másik monitorral, akkor sincs semmi.. Nem értem, hogy mi lehet a baj.
Asrock GE Pro-M/HT lapom van.. Jó lenne ha menne, légyszi segítsetek.. A VGA jól működik, azzal nem lehet semmi baki, ramokat is néztem, azokkal se lehet, mivel most is ezzel a géppel netezek, csak a régi procival.. Légyszi segítsetek, nagyon szeretne már belemászni a gépembe az új proci..
Ha nem jó helyen van a hsz akk bocsi.. kezdő fórumozó vagyok..
ÜDv néktek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I5-8400 / 8400T
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AMD Ryzen 7 5800X processzor.
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest