Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Nem tudom, hogy prcesszorprobléma-e vagy sem, de talán tudja valaki a választ.
A probléma a következő: Intel Core Duo T2300@1,66GHz procim van (2 GB RAM, Win XP prof), és teljesen rendszertelenül és használt programtól függetlenül (néha fél órán, néha fél napon belül, sokszor akkor, amikor csak áll a gép, és nem dolgozom vele aktívan) elkezd fegyni a rendszer pár másodpercig, majd pár másodpercig megint jó, és ez így megy sokáig (amíg újra nem indítom a rendszert).
A processzor terheltsége azt mutatja, hogy az egyik mag normálisan dolgozik (1-2-3%), a másik ugrál 0% és 100% között. Ezzel párhuzamosan levágja a wireless hozzáférésemet (a szolgáltatást kikapcsolja), és csak az újraindítás segít (amelynél ez a wireless szolgáltatás kikapcsolva indul). Ezt nemcsak az otthoni hálózatnál produkálja, hanem máshol is, tehát szerintem nem a router omlott össze. Kérdésem: mi vezethet oda, hogy a fent említett proci egyik fele gőzerővel dolgozik, a másik pedig "normálisan", mivel eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a két proci (vagy a két mag, ezt nem tudom, mert e tekintetben is laikus vagyok) általában hasonló teljesítménnyel futott, olyan nem volt, hogy jelentős lett volna a különbség a két egység teljesítménye között.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest