Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Összefuthatni összefuthatnánk, csak tutka, h. nem leszek készen az erősítővel, a kirándulásig, megbeszéltem anyummal, h. inkább, most nem kapkodom el a dolgot, (igaz, ki fognak nyírni osztálytársaim) mert nehogy az legyen, h. kb éjjel 2 körül megadja magát a rendszer, rossz hűtési problémák miatt, v. megcsapjon vkit az áram, aztán nagyobb lessz a kár, mint a haszon, szal inkább megcsinálom, lassan de biztosan, de a tekercseket elhozhatod!!
Megjött a trafó!! Nagyon pöpec, olyan rohadt nehét vazeg!! van róla kép, küldök, ha nem baj! 500W/2*36V!!
A haverod, anyhén lusta, nekem is van ilyen oszttársam(lány, az talán még rosszabb) neki mindent szabad, nekem semmit alapon, szal hasonló a helyzet!!
De azért a tekercseket hozd át!!
Ja és még egy, ha jössz, akkor anyám azt tudja, h. a trafó, az csak 5,5k volt, már ezért is meg kellett fűznöm, szal a többit a dugipénzemből pótoltam ki!!
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??
Ja hallottam egy nyákkészítési módszerről, ilyen vasalós, tojáspapírra rányomtatod lézerrel a tükörképét, rárakod a megtisztított nyákra, rávasalod, lehúzod a papírt, és bedobod a vaskloridba!!
Pöpec nem, csak az a kár, és ezért is nem tok elkészülni, h. nem tudtam ilyen papírt venni, és nem tudtam elkészíteni a nyákot!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Razer gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal érted mire gondolok, nem akarom, h. haragudjon rám, majd írd meg, h. mikor jössz, és estefele nem??