Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Bálint!
A héten megyek fel vácra...
Akkor ütközhrtnénk...
A haverom kész marha. Modnom neki,hogy keresse meg a rosz quad-ot,hogy a két tekercset levegyem róla. Erre azt mondja,hogy menjek át és keressem meg
és nála.Erre én:

Tod ha nálam kéne valamit megkeresni,akkor van rá 70Nm2
De nála az egyetlen szóba jöhető hely,az az éjjeli szekrénye,amiben súlyra is max 40 kilónyi cucc van és az is kiválogatva,szal semmi az egész és erre lusta a krapek... Ez mekkora gigász LLOOLL

Ja és én járkáljak a ramjai meg a vga-ja után,meg a tápja és a többi más után és ezt a kis fáradsáot nem kpes rámfordítani....
Inkább leül,azt nyomkodja azt a qurva számítógépet...
Azt meg van rám sértődve,hogy ha egy hónapban egyszer nem megyek át azért,mert végre egyszer nekem is jár a játék...És akkor már öt percenként kitalál valami fasságot....
És rám mondja,hogy marha

Na mindegy. Ma átmegyek és elhozom azt a sz@rt....
Ki kellett adnom magamból a dühöt..SORRY
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest