- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Bálint!
A héten megyek fel vácra...
Akkor ütközhrtnénk...
A haverom kész marha. Modnom neki,hogy keresse meg a rosz quad-ot,hogy a két tekercset levegyem róla. Erre azt mondja,hogy menjek át és keressem meg
és nála.Erre én:

Tod ha nálam kéne valamit megkeresni,akkor van rá 70Nm2
De nála az egyetlen szóba jöhető hely,az az éjjeli szekrénye,amiben súlyra is max 40 kilónyi cucc van és az is kiválogatva,szal semmi az egész és erre lusta a krapek... Ez mekkora gigász LLOOLL

Ja és én járkáljak a ramjai meg a vga-ja után,meg a tápja és a többi más után és ezt a kis fáradsáot nem kpes rámfordítani....
Inkább leül,azt nyomkodja azt a qurva számítógépet...
Azt meg van rám sértődve,hogy ha egy hónapban egyszer nem megyek át azért,mert végre egyszer nekem is jár a játék...És akkor már öt percenként kitalál valami fasságot....
És rám mondja,hogy marha

Na mindegy. Ma átmegyek és elhozom azt a sz@rt....
Ki kellett adnom magamból a dühöt..SORRY
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest