- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Nem lesz Xiaomi 16
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Sajna akadt egy kis problémám:
Mentem 3250Mhz-n, de sajna amikor elkezdtek játszani a tesóim, és hip hopp egy óra játék után úgy befagyott hogy az csak na! Szal a lényeg, hogy van egy nyamvadt házventim, ez kevés, a tápomra pedig a procihűtő nyomja a levegőt, (Képpel megmagyarázom) A táp kajakra meleg(nem bírja az iramot) Ez így még semmi, az alaplaphűtő borda, meg 47fokosra hevült, a procihűtő jóvoltából! Majd ha visszakapom a javított asrockot, akkor(már vettem egy kisventit, majd azt rárögzítem a bordára!! meg veszek minimum még 2 házhűtőt, de lehet hogy 3-at, a samsung vinyóm mögé(Naon melegszik!!) Ja és a házhűtő venti kifelé nyomja a levegőt!!!
Szal minden ellenem játszott!!
Na szal a képek:
Bővebben: link
Itt a képek azon belül a számítógépes képek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest