Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Semmit. Csak kifúrtam egy 3centis lukat. De ezt a falat (házat) én építettem,vagyis én is és inkább én kevertem az anyagot,mert nem bíztam másban,mert nekem ki kell bírnia a hangteknikámat.
Szal egy 3000 wattos makitával próbálkoztunk áttörni egy betonkoszorút,de semmi haladás nem volt,még a porzás is elált,mert olyan kemény volt a fal.
Te megtaláltam egy gyengepontját egy kicsit (20cm-rel lejjebbés 50cm-rel barra)
máshol és ott négy perc alatt átmentem egy 60cm-es fúróval.
Majd a holnapi héten felszerelem a hűtőket a falra és mehet a nulla fokon a játék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Update 01.29. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)