Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Amúgy nagyon érdekes, ahogy keleten követik a mestert a tanítványok. Senki sem mer kilépni a sorból, senkinek sincs egy önálló gondolata és közben nem veszik észre, hogy akit követnek pont azért lett nagy, mert ő merte másképp csinálni. De persze a mester a követőit nem bíztatja már, hogy lépjenek a saját útjukra.
-
Ellenük is lehet fordítani, kiküldtek anno kiküldetésre egy hasznavehetetlen laptoppal a koreai ügyfélhez, dolgom nem volt, internet alig, ott kellett ülnöm napi 10 órát, jobb híján a koreaiak főnökével beszélgettem (ő is szobadísznek volt az irodában) nyelvészetről, kultúráról, ilyesmiről. Ugyanis amíg a főnökkel beszélgetek, nem zavarhatnak meg.
-
kalimist
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Ez a koreai kultura resze. Felfele sosem szabad elmondani, ha gond van, meg kell oldani, ki kell talalni valamit. Masik vicces mania, hogy az idosebbet tisztleni kell es igaza van, meg akkor is, ha alacsonyabb beosztasban van. Ebbol szoktak igazan vicces szituk kialakulni.
-
E.Kaufmann
veterán
Erről eszembe jutott szegény anyukám, mikor hozták haza az új tévét a boltból még a rendszerváltás környékén, de még nem láttam, mit. Kérdezgettem, milyet vettek, erre azt mondta, valami orosz TV-t . Aztán meglepődtem, mikor megláttam a Samsung-ot
Lehet, hogy a vállalati kultúra alapján tényleg azok
-
GeryFlash
veterán
Csak a szoki. Elkepeszto az a Benny Hill show amit evek ota letol a S*msung gyartastechnologia szinten. Ez van ha a vallalati kultura olyan, hogy 0 felelosegvallalas, es hazudsz felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Projektor topic
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy a vállalati kultúra alapján tényleg azok