- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokanin
aktív tag
Amúgy nagyon érdekes, ahogy keleten követik a mestert a tanítványok. Senki sem mer kilépni a sorból, senkinek sincs egy önálló gondolata és közben nem veszik észre, hogy akit követnek pont azért lett nagy, mert ő merte másképp csinálni. De persze a mester a követőit nem bíztatja már, hogy lépjenek a saját útjukra.
-
Ellenük is lehet fordítani, kiküldtek anno kiküldetésre egy hasznavehetetlen laptoppal a koreai ügyfélhez, dolgom nem volt, internet alig, ott kellett ülnöm napi 10 órát, jobb híján a koreaiak főnökével beszélgettem (ő is szobadísznek volt az irodában) nyelvészetről, kultúráról, ilyesmiről. Ugyanis amíg a főnökkel beszélgetek, nem zavarhatnak meg.
-
kalimist
aktív tag
-
Reggie0
félisten
Ez a koreai kultura resze. Felfele sosem szabad elmondani, ha gond van, meg kell oldani, ki kell talalni valamit. Masik vicces mania, hogy az idosebbet tisztleni kell es igaza van, meg akkor is, ha alacsonyabb beosztasban van. Ebbol szoktak igazan vicces szituk kialakulni.
-
E.Kaufmann
veterán
Erről eszembe jutott szegény anyukám, mikor hozták haza az új tévét a boltból még a rendszerváltás környékén, de még nem láttam, mit. Kérdezgettem, milyet vettek, erre azt mondta, valami orosz TV-t . Aztán meglepődtem, mikor megláttam a Samsung-ot
Lehet, hogy a vállalati kultúra alapján tényleg azok
-
GeryFlash
veterán
Csak a szoki. Elkepeszto az a Benny Hill show amit evek ota letol a S*msung gyartastechnologia szinten. Ez van ha a vallalati kultura olyan, hogy 0 felelosegvallalas, es hazudsz felfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest