Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz Cruz #1 üzenetére

nos tapasztalatbol tudok csak irni, tehat tudomanyos alapom nincs hozza, lehet, hogy van benne hulyeseg is...

egyes billentyuzeteken (nem peldany, hanem tipus), egyes gombokat nem lehet egyszerre lenyomni (illetve lehet, csak nem mukodik)
    anno egy regi axtor(?) billem volt (meg megvan valahol) es azon pl ha kette mk3-aztunk es egyikunk pl ugrott valamerre es nyomott melle meg egy utest/rugast, a masik csak egy iranyba tudott mozogni, masra nem volt kepes
    ezen a billentyuzeten megfigyelheto volt tovabba, hogy ha az alfanumerikus reszen egy sorban minden masodik etut lenyomtam, 4 gomb utan vilagitott mindharom led, es semm masra nem reagalt
    ezeket elkonyveltem annak hibajakent, hogy ez egy nagyon reig meg din cstlakozos bill
    mostani billentyuzetemmel (1500Ft-os HP USB-s), nincs ilyen gond, azonban sok helyen talalkozok olyan billentyuzetekkel, amiknel egyes gombo egyideju lenyomasa az altalad is leirt hibat okozza (esetenkent meg csipog is melle a speaker)
    azt, hogy miert van azt nem tudom, de valoszinuleg csak az segit, ha masik tipusu billentyuzetre csereled ki

Aktív témák