Hirdetés

Aktív témák

• Cruz

aktív tag

Sziasztok!
    Segítségetekre lenne szükségem az alább részletezett probléma megoldásában.

Múlt hét pénteken vettem a Magicomp-ban egy ''Logitech Multimedia Internet Black OEM'' jelzésű ps2 klavit. (a honlapon nem találtam képet róla, f.gépem pedig sajna nincs) Délután próbálom ki Counter-strike alatt és kellemtlen meglepetésben részesülök... A default beállításokat használva (W=előre, A=balra oldalaz, S=hátra, D=jobbra oldalaz, SHIFT=séta, ALT=guggol) ha a W-t és D-t használom egy harmadik mellett (shift vagy alt), akkor a D lenyomását nem érzékeli. De ha ugyanígy három gombot tartok lenyomva egyszerre és a) nincs közte a D, akkor jól működik ill b) a D-t nem a W-vel, hanem bármelyik másikkal használom, akkor is jól működik.

Arra gondoltam, hogy rossz lehet a bill és pont a W ill a D billentyűk között nem zár össze rendesen. A klavihoz kapott CD-ról újra felrakom a I Touch nevű progit (aztán később a netről is letöltöm a legújabbat), de nincs benne érdemi dolog. Megpróbálom a Win-ben (xp pro sp1) állítgatni a vezérlőpult/billentyűzetben található dolgokat és semmi hatás. A régi billentyűzetel minden ok.

Emiatt még aznap este elmegyek egy ismerősömhöz (arra gyanakodtam, esetleg az ic7max3-al lehet gond). Az ő vmilyen Asus-os lapjában is ugyanezt produkálja. Kipróbáljuk ott is más progikkal (Alien vs Pr., Q3) de a gond marad. Ha átállítom a gombokat (nem WASD, hanem IJKL, akkor úgy minden ok).

Tegnap visszaviszem a boltba, elmondom a problémát és természetesen azonnal cserélik a klavit egy másikra (3-napon belül voltam). Hazaviszem és a probléma ugyanaz!

Vagy állatira nincs szerencsém és kifogtam két billt ua hibával, esetleg eltoltam valamit és nincs tudomásom vmilyen spec beállításról, vagy egy szériahibás típussal találkoztam.

Várnám a segítségeteket/tapasztalatokat, mert ma vinném vissza ezt is, de most már a pénzt kérem vissza (mert megtehetem a 3 nap miatt).

Előre is köszi
    Cruz

Aktív témák