Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
Én szerver alaplapokról beszélek, te meg arról, hogy 875/955-öt raksz gépbe. Ha kamerás rendszer, különösebben nem változtat a dolgon, az üzembiztonság (és ezért a menedzselhetőség) alapkérdés. Tudok olyan esetről, hogy a kameraszerver beállt, és gombnyomásra várt, persze senki nem volt a közelben. És addig vajon ki vigyáz a bankra?
Képzeld láttam Intel alaplapot, személyes meghívóval boroztam az Intel Magyarország 10 éves fennállásának alkalmából tartott bulin a Szépművészetiben, sőt néhány személyhez közvetlen számom is vanVagy mondok jobbat: ezt a szervert, amin ez az oldal fut a két pici kezemmel raktam össze
Desktop intel alaplapon van realtek, de mi most ugye nem arról beszélünk... LOL
Bővebben: link Azonos teljesítményű és felszereltségű, valamint garanciális feltételekkel és szervizhátérrel megtámogatott árajánlatodat várom a mailcímemre.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BobMaster
senior tag
Persze, egy akkori csúcsgépbe nyilván viccből, vagy hozzá nem értésből válogatták be az alkatrészlistába:
Bővebben: link -
BobMaster
senior tag
Na abba a bankba se rakom a pénzem
Teljesen felesleges 875-ből meg 955-ből ''home made szervert'' összerakni. Arra van ott a 7210, 7221 és újabban a 7321 chipset.
1: szerveralaplapon tuti a LAN vezérlő, nem valami Realtek szutyok. Általában több is, nemritkán mindkettő gigabites.
2. általában saját memóriás integrált VGA. Hmm, 955-be meg beletolsz egy X300SE-t-t? Minek?
3. van 64 bites PCI, nem kell szívni ha a SATA kevésnek bizonyul, a nyamvadt 33 MHz-es PCI nem fogja le vezérlőt, mint AMG Mercedest a beragadt kézifék.
4. Hardveres menedzsment távolról. Menjen be a szerverterembe éjszaka, akinek két anyja volt! Ha kap egy 5VSB-t, akkor ki-be kapcsolható, resetelhető, monitorozható távolról.
5. ezerminden van még. *** szerverek 3 év garanciával. Tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- További aktív témák...
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest