- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feeling
tag
Bukta a dolog, meg kellett kérnem egy havert h menjen el a vincsiert es mentse ki a dolgokat. otletem sincs h mi lehet ez, mivel el sem jut a win-ig. kiderült h totális fagyás volt előtte, szerintem ott valami nagyon rosszul ment es feladta a win. majd csinalok egy reinstallt, vagy legalabbis egy repair.
thx -
X-COM
nagyúr
miközben tolná vissza magát a hibernálásból lehet nyomni egy szóközt (asszem szóköz), és ott lehet normál indítást választani.
-
Feeling
tag
Hi all
bootoláskor következő következő screen:
''nem lehetett a rendszert az előző helyről újraindítani, a következő miatt:
a helyreállítási bináris fájl sérült.törölje a helyreállítási adatokat majd folytassa a rendszerindító menüé''
valszeg hibernálva volt a gép, nem az enyém és nem is láttam még, csak telen konzultáltam a tulajjal, és állítólag semmi bill-re nem reagál
ötletek?
előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest