- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy mivel az Oled az csak ami feketét tud megjeleníteni, annak előnyével és hátrányával, ki, hogyan állítja be a fekete szintet, hogy fekete is meg legyen jelenítve, de a sötét részek is megfelelően jelenjenek meg. Gondolok itt a gamma értékre, kontraszt, oledfény, fényerő értékére. Esetleg még kalibrálva is van a készülék, akkor milyen megoldást alkalmaztak erre a célra.
chros: még csak belenézegettem a linkelt cikkbe, de mindenképpen átrágom magam rajta.
Csak egy dolognál már meg is álltam a cikknél, 85-ös kontraszt értéket használ. Ez most nekem azért tűnt fel, s ezt meg is nézhetnéd, mert ha jól emlékszem neked is B8 van, s a 7-es sorozatoknál a 85 kontraszt érték sötétebb 1 IRE-t ad, mint a 83-84. Ezek világosabbak, azután a 82 megint sötétebb, a 80-81 megint világosabb. Erre lennék kíváncsi még, hogy a 8-as sorozatnál is így működik-e még, vagy megváltoztatták. Nem kell mérni, szemmel látható a változás, elindítod az 1IRE mintát, s csökkented a kontraszt értékét.
S ez például a sötét részletekre megint jó hatással van. A gamma bt1886, én ezt használom, lehet lényeges ez is, 2,2-es gammánál lehet nincs ilyen hatásaígy a kontraszt vezérlőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- Hyperx/Razer/Corsair/Logitech//SteelSeries/Nothing Fej/Fülhallgatók Bolti ár: -40/-50/-60% FREE FOX
- Apple AirPods Pro (2. generáció) töltőtok + jobb fülhallgató (bal hiányzik)
- SteelSeries Arctis GameBuds - Vezeték nélküli fülhallgató (INGYEN FOXPOST)
- Technics SA AX530
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest