Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

Vélemény pár meccs után:
    6.éve hogy mindig kipróbálom a 2 rivális focis játékot,és mindig a PES nyer(tavaly utcahosszal nyert,most még inkább nem mondanék véleményt a FIFAról).
    A grafika szép,a játékosok mozdulatai megint szebbek,kidolgozottabbak lettek.
    A menü nagyon tetszik.a pasz és lövéserősség régi dolog,annakidején ez így müködött minden valamirevaló focis játékban,csak a lebutított tömegjátékok hozták be az automata részt bele.Persze ez nem jelenti azt hogy nem kellett nekem is szokni hiszen évek óta nem foglalkoztam vele milyen erősen nyomom azt a gombot.rögtön a 3.nehézségi szintre állítottam(nem ugrik be a neve),a controller(logitech chillstream)belővése miatt egy sima exhibition meccsel kezdtem,anglia-honduras.nos kaptam egy hármast! Annak ellenére hogy a 2.félidőben lejátszottam őket,gólt nem tudtam rugni,és cserélni sem! Hová dugták a menüben a játékoscserét?!
    Egy rossz olasz bajnokin éreztem magam a szekérnyi taktiai fault miatt.rendesen tördeli a játékot a gép!
    2.meccsre visszább vettem a nehézséget a 2.fokozatra.Nos Costra Rica ellen 1-1 lett,és nem én lőttem a gólt! :D (öngól).Röhej mert nem volt helyzetük sem.
    Szokni kell még ezt! Lehet a master league-t a leggyengébb fokozaton kezdem szégyenszemre,aztán csak belejövök! a Become a legend mód remélem nem változott,mert tavaly nagyon szerettem,ha kipróbáltam majd véleményezem!
    Eddig egy 4-es alá kétszer aláhúzva!

Új hozzászólás Aktív témák