Hirdetés
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Erre valaki nem tud esetleg megoldást?
-
Sirandrish
legenda
Hu..játszik még valaki ezzel a játékkal? Lenne pár kérdésem a Become a Legend módról..
Gyorsan leírom hátha csak egyszer téved be valaki
1. Hány szezonon keresztül tart?
2. kb mikortól bombáznak nagyobb csapatok az ajánlatokkal?
3. az általános képességeim..amik 55ről indulnak..kb meddig lehet feltornászni..elég sok "szintlépésem" volt már de még mindig csak 57..Köszi előre is

-
Amur
addikt
Üdv! az automata visszajátszát ki lehet valahol kapcsolni? nem találtam sehol..
-
Sztbeni
őstag
Amikor a csapat szerkesztésére kattintok, akkor van olyan csapat ahol a mezen kívűl mindent tudok módosítani, van ahol meg a jelet sem. Ez mitől függ, és hogy tudom megoldani, hogy mindent módosíthassak?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet összerakni egy csapatot a PES-ben úgy, hogy különböző klubbokból válogatnék össze játékosokat, viszont nem szeretném, ha ezek eltűnnének azokból a klubokból, amikből leigazolom őket. Pl leigazolom a Barcából Messi-t, és a Barca ellen játszanék, és abban is szerepelnie kéne Messinek, tehát 2 Messi lenne a pályán. Lehet ilyet csinálni ? Azt már csak poénból csinálnám meg, hogy 11 Messit tennék a csapatba, de tök jó lenne ha meg lehetne csinálni+ van egy olyan bugom, hogy random módon remappeli a játék az összes billentyűt a gamepad-en, néjha be sem lehet állítani, ez mitől lehet ?
-
extrawelt
csendes tag
nekem sikerült megszokni az irányítást de egyet nem értek, hol a sprint gomb? nem is lehet sprintelni benne? hát az elég cink egy focis játékba
-
Amur
addikt
második benyomás:
istenkirály a játék! Pár meccs alatt át lehet szokni.Nehezebb lett,de SOKKAL élvezetesebb!
Felugorva örültem a góljaimnak,mert azért bizony rendesen meg kell dolgozni!
Európa bajnokságot játszom a magyarokkal,és a németek elleni 2-2 legalább akkora öröm volt mint a wales elleni 2-1.Itt nem lehet szórni a gólokat! Igazi fociszagú játék.
(megtaláltam a cserét is! Oldalt a kis piros gombokon vannak elrejtve a cserejátékosok,és behúzni lehet őket a megfelelő posztra.egyedi,de szokható).
Minden tiszteletem a Konami előtt! Japánok bizony jobban értenek a focihoz mint az amcsik,de ezen lassan nincs mit csodálkozni! -
Amur
addikt
Vélemény pár meccs után:
6.éve hogy mindig kipróbálom a 2 rivális focis játékot,és mindig a PES nyer(tavaly utcahosszal nyert,most még inkább nem mondanék véleményt a FIFAról).
A grafika szép,a játékosok mozdulatai megint szebbek,kidolgozottabbak lettek.
A menü nagyon tetszik.a pasz és lövéserősség régi dolog,annakidején ez így müködött minden valamirevaló focis játékban,csak a lebutított tömegjátékok hozták be az automata részt bele.Persze ez nem jelenti azt hogy nem kellett nekem is szokni hiszen évek óta nem foglalkoztam vele milyen erősen nyomom azt a gombot.rögtön a 3.nehézségi szintre állítottam(nem ugrik be a neve),a controller(logitech chillstream)belővése miatt egy sima exhibition meccsel kezdtem,anglia-honduras.nos kaptam egy hármast! Annak ellenére hogy a 2.félidőben lejátszottam őket,gólt nem tudtam rugni,és cserélni sem! Hová dugták a menüben a játékoscserét?!
Egy rossz olasz bajnokin éreztem magam a szekérnyi taktiai fault miatt.rendesen tördeli a játékot a gép!
2.meccsre visszább vettem a nehézséget a 2.fokozatra.Nos Costra Rica ellen 1-1 lett,és nem én lőttem a gólt!
(öngól).Röhej mert nem volt helyzetük sem.
Szokni kell még ezt! Lehet a master league-t a leggyengébb fokozaton kezdem szégyenszemre,aztán csak belejövök! a Become a legend mód remélem nem változott,mert tavaly nagyon szerettem,ha kipróbáltam majd véleményezem!
Eddig egy 4-es alá kétszer aláhúzva! -
Barell
őstag
Csak én nem találom Beckham-et a játékban?

-
Barell
őstag
PesEditing 0.1 Patch elemeinek importálása AFS Exprorer-rel:
- először is tömörítsd ki a becsomagolt PesEdit.com 2011 Patch 0.1 fájlt
-ha nincs fenn a gépeden az AFS Exprorer 3.7, akkor telepítsd fel (a kitömörített mappába is mellékelték)
-találni fogsz egy Patch Files img mappát, benne a berakni kívánt összetevőkkel külön mappába rendezve
ezek szükségesek az importáláshozAz importálás menete:
1. Nyisd meg az AFS Exprorert
2. A menüsorból felül válaszd a "File Import AFS File" opciót
Bejön egy ablak "Select AFS file to open" felirattal
3. A Fájl típust állítsd át "all file"-ra, majd tallózd be a PES 2011 Img mappáját (ahová a játékot telepítetted), s nyisd is meg
(pl. E: Program FilesKonamiPes2011img)
megjelennek az img kiterjesztésű fájlok, amelyek közül nekünk a következőkre lehet szükségünk:
dt02.img (lecserélt menüzenéket tartalmazza - néhány fájl)
dt04.img (lecserélt csapatlogókat tartalmazza - a nem licenszelt csapatok valós emblémákat kapnak, korrekt liga logókat ill. ha minden igaz adatbázisbeli javításokat is)
dt07.img (a Schücho arenát teszi be Training pályának)
dt09.img (valós bírói mezek - FIFA ill. CL)
dt0c.img (valós mezek a nem licenszelt csapatokhoz, ill. néhány updatelt arc)Most a dt0c.img mappán keresztül bemutatom, hogyan kell importálni a fájlokat. A többi mappával ugyanezeket a lépéseket kell eljátszani.
4. Az ablakban megjelenő img fájlok közül nyisd meg a "dt0c.img" fájlt
ha a betöltésnél kérdéseket tenne fel esetleg, akkor először "No", utána "Yes"-ek, amíg be nem tölti a fájlokat
elvileg a jobb oldali mezőben meg kell majd jelenniük a fájloknak unnamed_0-tól unnamed_5792-ig
5. A felső menüsorból kiválasztod az "Action Import folder" opciót, majd a feldobott ablakocskában betallózod a PesEdit 0.1 patch dt0c.img mappájának helyét, majd "OK"
6. Általában ezen a ponton kiír egy üzenetet, hogy a betenni kívánt fájlok mérete nagyobb vagy kisebb, mint a lecserélendő fájloké (vagy valami hasonlót), de nem kell megijedni
7. Választ a "Yest" (A Rebuild-os kérdésre)
8. Ezután jön egy üzenet, hogy akkor adja meg a létrehozandó új fájl nevét, amelybe majd importálja a beteendő fájlokat OK
9. Bejön egy ablakocska, alul állítsd át újra a formátumot "all files"-ra, a fájl nevének megadásánál pedig kattints egyszer az ablakban megjelenő img fájlok közül a "dt0c.img" fájlra (elvileg az ablakban felül a PES 2011 img mappa img fájljainak kell megjelenni, ahogy az elején betallóztuk), majd a fájl nevét alul írd át "dt0cnew.img"-re, majd "OK"-zd le
10. a program importálja a kért elemeket, majd a végén kiírja, hogy a művelet sikeresen befejeződött. Ezután lesz egy kis ablak, azt OK-zd le, ez végigfuttatja a fájlokat, úgy emlékszem, majd feljön egy újabb ablak, hogy Kívája betölteni az új fájlokat (az új dtocnew.img fájlt). Válaszd a No-t, majd zárd be az Exprorert.
11.Menj be a játék img mappájába (ahová a játékot feltelepítetted, s ahová a "dt0cnew.img" fájlt is létrehoztad, s töröld a "new" részt, hogy "dt0c.img" legyen belőle, mert a játék csak ezt a formátumot kezeli. Ekkor jön a kérdés, hogy felül kívánja írni a régi dt0c.img könyvtárt? Erre válaszd a Yes-t.
(Ha valaki nem biztos, hogy mindent jól csinált-e meg, annak javaslom, hogy az eredeti dt0c.img fájl nevezze át "dt0cold.img"-re, s ha esetleg az új dt0c.img nem működne vagy az összetevő nem tetszik, akkor vissza lehet állítani (dt0c.img-re való átírással) az eredeti állapotokat.Ugyanezeket a lépéseket kell végigjátszani a többi mappa esetében is. Lehet, hogy lesz olyan összetevő, ahol a méret megegyezik, s ott nem kell új fájlt létrehozni, hanem a gép automatikusan megcsinálja az importálást. (De itt úgy emlékszem, mindenütt kellett a "dt0xnew.img" formátumot használni. x = az adott img fájl számával)
Ha mindennel megvagyunk (szerintem érdemes mind az 5 fájlt átimportálni, mert az exe fájlok is módosítva vannak (pl. stadionnevek ill. valszeg az új számok címeivel), akkor a játék save mappájába (XP esetén: C: Documents and SettingsAdminDokumentumokKonamiPro Evolution Soccer 2011Save) másoljuk be az EDIT fájlt és a többi összetevőt (pl. Blackburn stadionjának fájljai) a PesEdit 0.1 mappa "save mappájából"
Ezután a PesEdit 0.1 mappa exe mappájából húzzuk át a játék könyvtárába a "PES2011-100" exét, majd töröljük a "-100" részt írjuk felül a régi exével.
(Természetesen, ha valaki felrakta magának az 1.0.1-es hivatalos Konami Patchet is, akkor az a "Pes2011" exét húzza át)Fontos: Érdemes a lecserélt összetevőkből biztonsági másolatot készíteni (exe fájlt bemásolni valamelyik mappába a gépen, ill. az img mappákat is - ha nem hagyjuk őket a játék img könyvtárában "old" átnevezéssel)
Egyébként ha mindent megfelelően csináltok, semmi gond nem lehet. (S ha minden ok, és tetszenek az új összetevők, lehet törölni a lecserélt fájlokat.)
Remélem, néhány embernek tudtam segíteni valamit.
(És lehet, hogy a leírás alapján kicsit bonyolult, de a gyakorlatban annál egyszerűbb. Csak nem szabad feladni az első próbálkozás után.) -
Barell
őstag
-
Drizzt
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Én elég gyorsan megszoktam mikor mit meddig kell nyomvatartani, habár billentyűzettel játszok. Newcastle-lel eddig 3. vagyok a Master Leagueben professional fokozaton.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy a teljes sokkal jobb, mint a demo, jobban reagál az irányításra a játékos, s ami még fontos: a bírók nem fújják szét a meccseket.
-
infectedmann
őstag
Nekem nagy csalódás ez az új rész. Az előzőhöz képest szerintem sehol sincs. Az GUI az valami borzalom, meg már túl "szimulátorra akarták csinálni". Ha nem figyelek a passzoknál elrúgja a játékos a világ végére a labdát. Mikorsecundumra pontosan kell megnyomni a gamepadon a gombot. Idén marad az rivális játék.
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Érdekelne, hogy valakinek sikerült-e már 1 gépen bill-el és controllerrel játszania?!
köszi
-
RootRulez
félisten
Leszedem a Demót és nyilatkozok.

-
Drizzt
nagyúr
Egyelőre tetszik a demo, úgy érzem megveszem idén is.
-
Barell
őstag
Ibrahimoviccal lőtt gólom...

[link] -
Barell
őstag
-
Barell
őstag
-
Barell
őstag
Egy kis frissítés.
Pro Evolution Soccer 2011 - Demó szeptember közepén!
Szeptember 15-én léphetünk pályára a PES 2011 demójában.
A Konami jelenti, hogy mind a PC-s, mind pedig a PlayStation 3-as játékosok legkorábban szeptember 15-én próbálhatják ki magukat a Pro Evolution Soccer 2011 próbaverziójában.
A PES 2011 demója ugyanakkor néhány nappal korábban, szeptember 8-án már elérhetővé válik azoknak, akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel. A demó nem enged majd online játékot. Helyette a gép vagy egy barát ellen játszhatunk szigorúan offline. A játszható csapatok között ott lesz a Barcelona, a Bayern, a Chivas Guadalajara és az Internacional.Itt pedig rengeteg gólt vagy épp csak egy szép lövést tekinthettek meg.
-
Barell
őstag
-
Barell
őstag
PES 2011 Gameplay
Nem lesz rossz, végre normálisnak mondható mozgás is. De a játékmenek kicsit lassú, de ez később javítható lesz. De a 16-os és az 5-ös vonala nem passzol a fű csíkozásáshoz, ez hanyag munkára vall.
-
BalaNce87
addikt
Nem, azt akartam írni, konzolon ismertem meg a pes-t előtte fifa pc-n, aztán pes pc-n.
Néztem róla már videót, nyilván ki kell próbálni, de nálam már inkább a pes jelenti a focis játékot, mint a fifa. Mondjuk nemtudom milyenek voltak az elöző pesek, talán még a 2006-os-t ismerem, a fifák azok milyenek voltak számíógépen mondjuk 2005-től? -
BalaNce87
addikt
Licenszelt csapat van pes-be is van hozzá rengeteg kiegészítő patch, arról meg nyilván nem tehet hogy nincs elég pénze hogy megvegye a jogokat. Mind1 nekem pes jobban tetszik még a 3. részével toltam ps-en, előtte meg az elsővel, azóta nem próbáltam fifát, fifa már inkább nagy név lett, focis játéknál nekem a pes jelenti az elsődlegest.
-
Barell
őstag
Konzolon jóval összetetteb a FIFA mint PC-n. Legalábbis eddig az volt most ugyebár jön az NG FIFA PC-re is. PES-hez képest: Sokkal jobban lehet felépíteni a támadásokat, rengeteg csel, szabadrúgásnál többféle lövésmód, ugyanez vonatkozik az akció közbeni helyzetre is hogy hogyan lőjje a labdát, csavarás, erőteljes vagy átemelés. De sokkal élethűbben viselkednek a játékosok ide beleértve a mozgást, helyezkedést is. És nem utolsó sorban gyorsabb a játékmenet és rengeteg licenszelt csapat illetve rengeteg stadion van benne. Na meg persze a tökéletes Manager mód.
-
-
BalaNce87
addikt
Meglátjuk milyen lesz, de az alapvető hibákat amik 10 éve jelen vannak ideje lenne kijavítani, meg hát a 10 tiszta bug, a gép meg csal és még sorolhatnám... A 8ezres árát nyilván nem fogja megérni, mert újat nehezen találnak ki, amire azt mondom ez tényleg jó lett.
-
Barell
őstag
Idén sem marad el tehát a FIFA egyetlen riválisa a PES 2011. Az idei részben rengeteg újítás lesz. Többek közt ugyebár a grafika és a játékosok kidolgozottsága a leg szembetűnőbb a látványt tekintve. De lesz itt rengeteg új animáció ide értve sok új cselt, gólörömöt. A test-test elleni harcok is fontost szerepet játszanak majd a védelemben. Sokkal kidolgozottab, pontosabb passz rendszer és még sorolhatnám. A játékmódok közül a Bajnokok Ligája és az Európa Kupa is visszatér, de újra indulhatunk a dél-amerikai BL-ben, a Copa Liberadoresben. Jon Murphy, a PES 2011 fejlesztőcsapatának vezetője kijelentette, hogy a munkálatok során folyamatosan egyeztettek a rajongókkal és minden változtatást megmutattak nekik. A férfi elárulta, hogy a 2011-es kiadás hozza a legnagyobb változásokat a sorozat történetében.
És végül pár kép a játékról:

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(öngól).Röhej mert nem volt helyzetük sem.