- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
+kerestem neked a súgóban. Feleségül ne vegyelek?
StartMegnyit egy külön parancssorablakot a megadott program vagy parancs futtatásához. Paraméterek nélkül használva a start parancs megnyit egy külön parancssori ablakot.
Szintaxis
start [''cím''[/delérési_út] [/min] [/max] [{/separate | /shared}] [{/low | /normal | /high | /realtime | /abovenormal | belownormal}] [/wait] [fájlnév] [paraméterek]
-
sirály12
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azt megtenni, hogy ha egy progit beindítok automatikusan beállítódjon egy a normáltól eltérő prioritás. A feladatkezelőben áttudom ugyan állítani, de ez kényelmetlen, és néha el is felejtem.
Konkrétan az operát szeretném a szokásostól alacsonyabb prioritásra állítani. Normál prioritáson néha befagy bizonyos időkre, aztán megy tovább, de ez engem nagyon zavar. Ha viszont alacsonyabb prioritásra állítom nem csinál ilyet.
Ötleteket, megoldásokat várok.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest