- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #679 üzenetére
Valszeg elunta az FPS, ilyen moncsi kártya, olyan moncsi kártya témát
Gondolom, pedig az még elvileg ON volt.Mondjuk nem véletlen nem jelenik meg a topik a bal oldalon akármit is írunk bele: hiába szakmai, ha egy játékról szól, ez van.
Mod: régen nem így volt.
+OFF: privi ment.
megnéznem szemből a fejét
Minek, ha úgyis levágod?
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Kezdem sejteni, hogy azt firtatod, hogy Shadowfax ''hátszaggatása'' tutira nem a homokzsákozástól van-e.
Nos, én azt nem tudhatom, de ha mondjuk beesik Musztáng és elkezdi ecsetelni, hogy neki meg ''röccen'' az oldalsó hasizma, akkor lehidalok.
(Ami tekintve a vízállást nem biztos, hogy jó ötlet.) De ne offoljuk szét a topikot: nincs senkinek semmi problémája, nem akadt el sehol, még csak meg sem röccent a játékmenet?
Vagy már mindenki vérprofi?
-
DigitXT
félisten
800x600 azt ne feledd!
He?Én abban voltam, hogy 1024x768!
Így azért érthetőbb.
nem szaggat be
Héhéhé, azért ne beszéljünk el egymás mellett!Én sem beszaggatást írtam, az már durva lenne azért, hanem röccenést!
Szted 30 FPS a vezíres csatában szaggatás?
Nem, nem volt az: egyszerűen csak érezhető volt, hogy nem olyan folyamatos, és a kamerakezelés sajnos érzékeny erre: nem lehetett könnyen, pontosan forgatni...
Mod: és ez engem kifejezetten zavart, sajnos.
Mod2: szaggatás mondjuk a 20 FPS lenne, vagy valami hasonló.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #666 üzenetére
nem akad a T2T
Felbontás, játékbeállítás, képminőségjavítók, FPS érték? Ha ezeket konkretizálod, lehet, hogy leborulok előtted (), de valószínűbb, hogy azt mondom: ja, hát úgy...
a közeljövőben kijövő gépigényes játékokat vinni fogja
Ó hát persze, hogy vinni fogja, de az tuti, hogy nem minden full/minden maxon nagy felbontásban: ne terjesszünk már hülyeségeket.Egy 64-bites FX5200-on is elmegy (viszi) pl. az NFS:MW is, de azért csak érzed, hogy nem a 640x480 + minden off/minden low jelenti az ideális élményt.
Pláne egy 21''-os monitoron: pixelhegyek, argh.
-
DigitXT
félisten
Ja, de bipict buheráltam, és utánna jó volt.
És tkp. mit kellett hozzá buherálni?
Egy ideig mértem, utánna miután megnyugodtam, h. bírja szűrőket
Hát, pedig amikor apuci szobrát kell tologatni, ott erősen 40 FPS körül ingázott az X800Pro-n,ami ugye erősebb a 6600GT-nél.Kár, hogy már nem tudjuk összevetni, bár igazából nem nagyon számít, csak emléxem, hogy anno a WW-re is azt mondtad, hogy röccenés nélkül (Athlon XP + 6600GT) kombóval, pedig ha vminek, hát procilimitnek kellett volna lennie egy-két helyen: erre mondom, hogy ki mit szúr ki, kit mi zavar...
-
DigitXT
félisten
40+ minimum
Egész játék alatt a 6600GT-n?Nem hinném: mértél, vagy csak érzésre?
Kb 3x-os sebességgel futott a prince, néztem is nagyon
Úgyérted, hogy bugzott, mert túl gyors volt a kari? Azaz, hogy gyorsabban mozgott a Prince, meg minden?Én ezt csak a Beyond Good & Evil-ben tapasztaltam, ott, amikor 100 FPS fölé ment (Vsync Off), akkor nagyon gyorsan kezdett szaladni a főhős(nő).
Ja, a SoT-ban viszont már tényleg túl erős az X800, mert elcsúszik a párbeszédek szinkronja hasonló beállításoknál, szóval erősen lemarad a hang...
-
DigitXT
félisten
nem láttam röccenést
Az mindig relatív, hogy kinek mi ''röccen''.Nekem pl. a 30 FPS alá esés erősen ebbe a kategóriába tartozik, de van úgy, hogy zavar a 40 FPS is: 50 fölött kezd tökéletes lenni, 60-nál meg egyenesen élni kezd a játék.
100 fölött viszont nem érdekel.
Példa: a vezíres csatában a 9800 Pro átlagban 30 FPS-t tartott: elég nehézzé vált emiatt a kamera forgatása, így a felmászkálás. X800Pro-n ugyanitt 60 FPS: hihetetlen játszható.
Viszont ha ráteszem a 4xAA-t, már csak 40.
Nade ha én is XTPE-t varázsolok a kaimból...
Amúgy 16xAF az alap.
-
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #657 üzenetére
ezt tuti hogy még kb 5 évig nem kell lecserélni
Nagyon el vagy tévedve.Már most elavultnak számít az a kari (nekem is volt 1 évig, tavaly nyáron cseréltem), sőt, bizonyos értelemben már Integráé is (ami mellesleg perszehogy teljesíti a játék hardverkövetelményeit, hiszen egy generációval újabb, mint a 9600XT), meg az enyém is, amin minden full/minden maxon 1024x768-ban néha (de szerencserére 0xAA/16xAF mellett ezen a karin tényleg csak néha) röccen. Azt persze megértem, hogy egy GeForce FX után felüdülés a 9600XT, de hogy zsírul vigye pl. a témában szereplő 2006 elején megjelent játékot (gyk: POP: T2T
) kötve hiszem.
Amúgy AMD vs. Intel vitát sem itt kell nyitni, de azt jobb ha tudod, hogy az Athlon XP-vel már egálba kerültek, az A64-gyel meg le is lépték az Intelt (játékokról beszélünk). Nekem amúgy épp ez a két fajta procim volt, azelőtt meg (akkor még ''Intel-only''-ként) egy P1 200MMX.
voltak olyan esetek, hogy a játék el sem indult, annak ellenére, hogy minden leírt követelménynek megfelelt a játék
Ezer meg ezer oka lehetett, hogy az adott játék nem indult el: a hardver csak VAS, amellé nem árt egy jól bekonfigurált oprendszer is, ami viszont független tőle.
Ja és a másik gépben tesztelést már irta Integra: P4-es rendszerben ment a kari.
Mod: offos rész, és elgépelés.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Csakhogy saját bevallásod szerint neked nincs eredeti DVD-d a témában szereplő játékról, úgyhogy nem tudom, milyen biztonsági másolatról beszélünk: szerintem hagyjuk is a témát.
Egyébként is kényes téma, mert bár biztonsági másolat készítéshez természetesen jogod van (saját magadnak a saját DVD-ről
), másolásvédelem megkerüléséhez viszont nincs. És van egy sejtésem, hogy amit irkáltatok (és ami pl. törölve lett
) már erősen ebbe a kategóriába tartozik. Egyedül abban értünk egyet, hogy féltjük az eredetit (meg lusták is vagyunk
), így ha van rá egy egyszerű mód, hogy a - valódi - biztonsági másolatot használjuk, nosza! OFFOFF: Pl. NFSU2-t kb. végig az emulált CD-ről toltam, mert nagyságrenddel kényelmesebb volt, viszont így is legálisan kerültem fel a driftelők elitjébe, hiszen nem kellett semmit tennem a másolásvédelem megkerülésére, végig a saját példányommal játszottam. Igaz, hogy 12K volt, de a rengeteg online-ozás miatt mindenképp megérte.
Ja és ennek semmi köze ahhoz, hogy ma Mo-n audió/videó anyag letöltése legális, mert hasonlóan biztonsági másolatnak minősül: szoftverre (tehát játékproggira is) ez sosem volt igaz! OFF VÉGE, és pont.
-
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #612 üzenetére
Nem teljesen világos a kérdés...
Ez a WW, amit te már elvileg végigjátszottál, és ha eredetiben volt meg, a borítónak is ismerősnek kéne lennie.
Egyszerűen újrakiadták egy kicsit más csomagolásban, olcsón, hogy vegyék-vigyék, akik eddig nem tették volna. Mindössze vmi 2400 Ft-ért lehet hozzájutni, de Integra majd mond pontos árat.
És ha ez tényleg a DVD-s verzió, az tök jó, mert nem kell vacakolni a 3CD-vel installkor.
De, láttam a privit, csak közben elfelejtettem, bocsi.
-
DigitXT
félisten
az aztán tényleg idegtépő volt...
Igen, azért is hoztam fel példának.
sot után a warriort köll végignyomni
Igen-igen, annélkül a jelen topik témájában szereplő T2T-nek nincs sok értelme.
mintha azt már megkapnám 2 rugóért
Bizony, Ubisoft Exclusive kiadásban.(A Relevations asszem PSP verzió.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #590 üzenetére
már töltöm is
Ezt itt nem kéne, olvastad az alapelveket?[link] Épp ezért írtam, hogy remélem nem valami utalás akar lenni: ha beszerezni akartad volna, abba belefért volna, hogy nem warezolsz!
Amúgy, hogy szakmailag azért segítsek is: nem tudom, milyen procit akarsz most beszerezni, de nagyjából mindegy is, mert a videókari a brutálisan szűk keresztmetszet az általad írt konfigban, szóval ha valamiért, akkor azért nem fog túl jól menni.
(Bár FX-en is elszalad: kompromisszumkészség.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Robaj írta, hogy sokkal durvább...
Hát bizonyos értelemben igen, ellenben sokkal élvezetesebb, változatossabb, és bár bonyolultabb, mégis kezelhetőbb!
Pl. ha elestél fel tudsz kelni hátragurulva is, ami enyhén szólva előnyösebb, amikor 3an várnak veled szemben, hogy mire felugorj, ismét lecsapjanak (ld. SoT). stb.
Node hiába is magyaráznám: ki kell próbálni, és ahogy mondják, úgyis ki fog alakulni a saját harci stílusod.
Felfabrikálás egyenlő 1CD berak, install (ja, itt ki lehet választani a nyelvet: pl. ne a spanyollal kezdd, de ha már nagyon unod, kiviheted úgyis: mókás), amikor kéri 2CD berak, majd 3CD. Tadamm.
Hogy egy félisten fejében netán warez forduljon meg, az még rémálmaimban sem jut eszembe...
-
DigitXT
félisten
válasz
Ricsi 15 #587 üzenetére
Abszolút játszható, hangulatos, visszatért a Sands of Time stílusa meghagyva a WW harc(kombó)rendszerét, grafikája kellemes, bár a karakterek néha kicsit elnagyoltnak tűnnek, gépigénye nem nőtt jelentősen, kivéve, ha rányomnád az élsimítást is, mert most már azt is lehet.
Mondjuk nálam ez még kimaradt, mert egy 9800Pro-n annélkül is röccent néha, de azóta karit cseréltem, szóval most már lehet, hogy kipróbálom úgyis: úgy a legszebb, az tuti.
Amúgy az a megszerezzem remélem nem vmi utalás...
Beszerezzemmel már érthetőbb.
-
DigitXT
félisten
Nem egészen értem a HSZ-ed, kivéve a második mondatot: ezzel kapcsolatban viszont még mindig az apróhirdetés/sw piac a nyerő, már csak azért is, mert hiába upolod ezt a topikot, úgysem jelenik meg sehol az oldalsó listákban, szóval csak akkor látja vki, ha rákeres, viszont azért keresi, mert venni akar egyet, az nem a játékról szóló többszáz HSZ-es kérdések és válaszok topikot nyitja majd meg...
-
DigitXT
félisten
válasz
Johnny Cage #523 üzenetére
nincs a rúgásnak semmi előkészülete
Dehogyis nincs, max. elsőre nem tűnt fel neked.Azt a nagy rúgást Shahdee csak akkor veti be, amikor a terep szélére szorítottad, és félreugrik előled... Simán ''védhető'' tehát: ilyenkor odébbmész egy picit.
A SoT-beli lábkiütősdi felugrós védése meg tényleg poén, egyszer-kétszer én is csináltam, de általában egyszerűbb volt ott is ''odébbmenni'' - főként pl. a jól bevált hátraszaltóval.
erős túlzás
Meglehet, hogy ez a mozzanat valóban nem túl realisztikus.Ezért kell kerülni, ha meg egyszer-egyszer nem sikerült, hát ott a homok.
Ha nincs, tényleg szívás.
Egyébként ha még vmi idegesítő, az az, amikor vmit 15-ször kell újrakezdeni... Persze ahogy az ember egyre profibb, az ilyen egyre ritkább, de első játéknál előfordulhat.Mod: bár valójában ezt csak a T2T hozta be a sorozatba!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Johnny Cage #519 üzenetére
Nekem mindegyik Prince bejött, de a vélemény szabad.
Csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy a ''kivédhetetlen'' támadások nem véletlen kerültek bele a WW-be, és egyáltalán nem baj, hogy bennemaradtak a T2T-re, ugyanis igencsak feldobják a harcot, többet kell taktikázni, stb. Pl. nem állhatsz 5 percig az ellenfelek gyűrűjében a jobb egérgombot taposva, mert hamarosan pofánvágnak, és ez sokkal realisztikusabb!
Ja és azért a fenti idézőjel, mert természetesen ezek is védhetők - így/úgy: vmit csak egyszer véd jobb gombra (olyan erős ütés, ami ''szétüti'' a védelmet), de ezután jogod van újra védekezni, valamit meg egyszer sem, de az ilyenek elöl meg ki kell mozogni szépen.
És hoppácska, ilyen már a SoT-ban is volt, ld. ''nagy kék kardos szörnyek lábkiütős nagy csapása''...
Ami viszont tényleg idegesítő, a szögletesség + a hajak átlógása a fejen/testen. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #177 üzenetére
Kaileena meghalt... De megvan a Tőr!!!
Na, akkor most törlöm a kedvencekből a topikot, nem akarok véletlen spoilert olvasni.
Amúgy nem kell nagyon meglepődni, hogy Robaj nem következtetett elsőre pontosan avatar alapján: L_ajos fórumtárs sokáig használta ezt, bár talán a neve lebuktatta...
Mod: a fene, nem is a kedvencekben van, hanem az utolsó hozzászólásaimnál...
Most meg pláne.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #163 üzenetére
Én full kivittem magamtól, csak ''nem tetszett a vége''...
(Aztán jött az alternatív befejezés, ami persze igazából az egyetlen befejezése a folytatást tekintve.)
Az összes ládát megtaláltad?
Gratula!
Most amúgy spanyolul tolom, elég gáz: nagyságrendekkel jobb az eredeti szinkron. De legalább tanulgatok spanyolul: LOL.
Mod: mármint a WW-ről beszélek, a SoT már megvolt spanyolul, jókat lehetett nevetni rajt'.
Mod2: a SoT-ban meg legutóbb, mikor nosztalgiából kivittem (kb. 1 hete, már vagy 20x-ra) kihagytam egy homokot: MEGALOL.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #149 üzenetére
LOL, pont Robaj ne tudna az eddigi storyról?
Amúgy nem TTT, mint a GYU?
Mod Robajnak: hm, TT, mint az Audi?
Mod2: erről eszembejutott ez:
*** PoP3: Back to the Future
*** Where the Prince uses a timeportal and endup in 2005.
*** Where he settle down with a kindergardenteacher named Sarah.
*** He then has to take up three mediocre jobs to support his 13
*** childrens. The Prince utilises his awsome time-powers to walk
*** his dog, clean the house, wash his Volvo and take out the trash.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
úgyis mindenkinek amcsi verziója lesz
Már miért lenne amcsi verzió?Fel sem tételezném, hogy ''virágboltira'' gondolsz
, az amazonról meg mire ideér, simán kijön nálunk is.
És az igazi Prince-fanok úgyis a megjelenés napján veszik meg az eredetit.
Mint pl. én tavaly.
De most már DVD kiadás legyen izibe, mert a 3 CD-t ki-be pakolgatni az installkor elég fárasztó.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #129 üzenetére
az európai várható megjelenés: dec. 8.
És még te kérdezted, hogy miért baj, hogy PS2-re előbb jön ki?(
)
Amúgy ha már erre jártam, ez az idézet idevág ''odaátról'' (rég találtam, de aktuálissá vált...) A mi lesz/mi legyen a címe a 3. résznek szekcióban volt természetesen.
*** The Prince of Persia: The Fellowship of the Sands
*** Prince of Persia: The Two Towers with those funny round bits on the top
*** Prince of Persia: The Return of the... Prince?
*** You thought two swords was cool... well now he can hold even more! -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #111 üzenetére
Rengeteg.
Nono, azért más játékban mégtöbb van.
Szerencsére én csak nagyon kevéssel találkoztam.
Én is, ezért csodálkoztam, hogy bugosnak nevezed.
Homokszörnnyé (Sandwraith) változol át idő előtt
Ez mondjuk megvolt Barátnőmnek, de azért, mert adott szituban rossz felé ment.Igaz, nem lett volna szabad, hogy ilyen történjen, szóval ezért jár egy ejnye.
No. Várom a TTT-t, és bízzunk a bugmentességben.
kizuhantam a zárt ajtón...
Screenshot nincs? Ez elég LOL!Nekem a SoT-ban a kedvencem, amikor mászol fel a toronyba, és megjelenik Farah, persze ő nem tud felmászni, stb. Esetleg linkelek majd róla képet.
Bár az OFF lesz.
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #73 üzenetére
Nem lesz 4-ik rész!
-
DigitXT
félisten
válasz
Anthony001 #70 üzenetére
Év vége.
Nap, óra, percet ne is kérj, mert a WW is csúszott vagy 2 hetet...
-
DigitXT
félisten
válasz
Anthony001 #65 üzenetére
Hát ez tényleg nagyon...
Csak sokára jön...
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #62 üzenetére
kell a SoT!
De nem hiszem, hogy sokat segítene a 3-ik rész történetének megértésében.Majd ha megjelent, és kivittük, mindent megértünk.
Remélem.
de honnét...
Pl. innen: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #55 üzenetére
Igen, ez a játék előtti infó: nyilván nem akarták lelőni a poént.
Természetesen Kaileena az Idő Császárnője, csak ezt a játék feléig nem kell tudnod, akkor jön a meglepetés... Szerintem most azonnal játszd végig a SoT-ot, majd a WW-t, és csak utána adj - immáron jobb - tippeket a KB topikjában.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #51 üzenetére
Jaja! De azért anno, amikor még csak vidók voltak, a hajós jelenetben egy pillanatra olyan ''ártatlanul'' nézett, és akkor tök fel lehetett ismerni.
-
DigitXT
félisten
Addig gányoltam, míg rossz helyre került a [/L]. LOL!
Bővebben: link
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #46 üzenetére
nyomipofa
A Prince ezért legyokna: el akarta venni feleségül...Mod: lehet, hogy van jobb kép is róla, de nagy hirtelen ezt találtam a Princes honlapon, mint háttérkép. Mondjuk nekem nem ez a háttérképem.
[L]Hanem ez: http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=images1024/www/Gamer/20040617_191702/prince_of_persia_the_sands_of_time_04.jpg[/L]Amúgy épp a Prince soundtrackjét hallgatom...
elég izé már h Kyleena kinyírja magát h megmntse Mr. Prince-t
Hát tényleg elég izé.De majd meglátjuk, hogy lesz-é ''hepiend''...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #44 üzenetére
Nem játszottál a Sands of Time-mal?
LOL!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Igazából az a kérdés, hogy hogyan illeszthetnénk ahhoz a befejezéshez, amikor Kaileena-t gyoktuk le...
A másikhoz nagyjából megmagyarázták: csaj van, homok nincs, Babilonban gáz lesz, erre csaj leugrik (ld. videó), homok lesz megint, Prince megmenti a világot (megint), és - gondolom, hogy végre legyen egy normális ''happy-end'' - összejön Farah-val...
Amúgy a SoT vége eszméletlen hangulatos volt (katarktikus zene, meg minden
), a WW vége elég gáz, de hát nem véletlen jött a folytatás: remélem a trilógia lezárása méltó befejezés lesz.
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #40 üzenetére
Kicsit félek a gépigényétől: erről nem tudtok - sejtetek máris - vmit?
-
DigitXT
félisten
válasz
Slayer Valor #35 üzenetére
Egyetértek!
(Max. egy dologtól tarok, hogy mondjuk pl. a Bábel tornya, meg ezek a nagy látképek lehet, hogy enni fogják a hardvert rendesen...
)
-
DigitXT
félisten
Jobbra fel, és egy összefoglalt HSZ főleg Dilikutyának: ha annyira sz*r volt a SoT, és a WW, meg hogy PC-n így meg úgy, akkor miért vagy ebben a topikban? Csak nem kivitted őket mégis?
Amúgy ha már itt tartok, én is csatlakoznék azokhoz, akik kivitték minden fokozaton mindkettőt, billentyűvel és gamepaddal is. (Hardon a Dahaka kimaradt, mert befigyelt egy hirtelen Uninstall, de amúgy korrekt.
) Szóval királyság, és várom a folytatást!
Prince4ever!
(Csak lehet, hogy megint upgrade-elnem kell miatta...
)
Mod: töltöm a videót ezerrel!Hopp, meg is van: kívácsi vagyok!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest