Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
na. hat, nem ertek hozza, de szerintem itt az lcd-kijelzo foliaja/maszkja serult a gyartaskor. Tehat ez nem pixelhiba. Erre nem vonatkozik az ISO pixelhiba-szabvany, igy ezt cserelniuk/javitaniuk kell. En azt javaslom, hogy egeszen addig csereld es csereld, mig nem kapsz egy ilyen hiba nelkulit. (Vagy penzt vissza es masik boltban talan masik importortol masik szallitmanyt kaptak.) Lehet ugyanis, hogy egy pakknyi foliat tonkretett a gyarban a munkas, igy egy egesz szeria hibas lett. Vidd vissza.
-
moli.hu
őstag
kerlek, rakd fel az altalam irt appot.
Valaki azt mondta, hogy egy led égő kisült és csak világít nincs színe.
ez butasag, az lcd-kijelzo nem igy mukodik!erdemes volna utanaolvasnod, hogy mukodik az lcd-kijelzo, a maszk, a szinszurok, a ledes hattervilagitas, szerintem utana jobban le tudnad a hibat.
lehet, hogy stuck pixeled van, lehet, hogy a maszk vagy a szinszuro felszakadt. google kepek es meg google kepek -
Orionk
senior tag
Én 1 hete vettem egy Prestigio 4322est.
Én is visszavittem, de más miatt. A GPS alig talál műholdat. Kb. 50esetből 2szer.
Utólag kiderült, hogy ez tipushiba ennél a típusnál. Megnéznéd légyszi, hogy nálad könnyen talál-e műholdakat ? A Sygic offline térkép alkalmazást telepítettem fel erre a célra.Ja, és fontos, hogy Wifi legyen kikapcsolva és csak a GPS legyen bekapcsolva, mert offline térképet használnék. köszi
A Te problémád :
Én ilyeneket nem láttam a telefonon. Ha szegedi vagy, akkor találkozhatunk és megmutatom.
Folt ?, világos pötty ? Hát ilyen az enyémen nincs sehol.Mélyebb a 4 szélénél ? Huh, ezzel mire gondolsz ? A telefon szélén végigfut egy krómozott csík. Ez a krómozott csík a 4 saroknál alig 1 miliméterrel magasabb mint a kijelző. Erre gondoltál ?
-
moli.hu
őstag
ezert ne rakj fel egy telefonkonyv appot (amugy se rakj fel), rakd fel a dead pixel test appot, azzal nezd meg a kepenyot. Nalad a hattervilagitas lesz hibas, lattam mar ilyen "ujjas" fatyolosodast televizioban is.
egyebkent ugyanazt a peldanyt kaptad vissza szerintem, az imei-szamot osszehasonlitottad azzal, ami regen volt? (mindig ird fel a szamla aljara az ujonnan vasarolt keszulek sorozatszamat) Miert nem nezted meg a boltban az uj keszuleket? Ott meg azonnal visszaadhatod, ha nem megfelelo.
ha az osszeszereles hibas, akkor csak ezzel az apro indokkal is visszaadhatod 3 napon belul (internetes rendeles eseten 7 nap), es kerhetsz cseret. 3 napon tul mar csak javittatni lehet, de ilyen kozmetikai hibat nem hiszem, hogy elismernenek.
-
Cartmenn
aktív tag
Nekem 4505ös van ,persze az más felbontású és méretű annál nem látok ilyeneket---csak ha sokat nézem nekem is kezdődik
.Felülről szerintem minek nézegetni, onnan az enyémnek is rossz a betekintési szöge(akkor homályos is és színtelenedik)És ne csak a telefonkönyv alatt nézd hanem más alkalmazások alatt hogy ott produkálja e a foltjaidat!És cseréld le a a telókönyvet a Go contacts-ra hátha ott nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest