- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Légyszíves segítsen valaki aki rootolta az Intensotab814-el a 8.0 Pro Duo-t hogy mi a pontos menete, vagy esetleg valami mással hogy lehet megoldani. Előre is köszi.
-
mogyi80
csendes tag
Na, délutan lefrissitettem a 4.1-et, eddig nagyon jók az első tapasztalataim, nagyon gördülékenyen fut a kijelző is pl.mintha a hangerő is erősebb lenne.eddig tetszik!
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja rendesen az akku %-ot csak kb 25 %-ig és ugik le pár perc használat után 20 %-ról 0-ra.Aki frissített annak van ilyen gondja?
-
mogyi80
csendes tag
Nektek milyen a hangos JB.alatt a gép hangszórója filmnézéskor , illetve úgy egyébként, mert nekem max. hangerőn is elég halk 4.0-nál. Más, miért nem mutatja r
-
mogyi80
csendes tag
Sziasztok!
Most már közel 3 hónapos a pro duom és néhány apróságtól eltekintve elégedett vagyok vele.
Az egyik ilyen apróság amire szeretnék ötletet kapni hogy maximális hangerőn miért nem szól elég hangosan a hangszóró egy filmnél és van e olyan app vagy valami amivel ezt orvosolni lehet.
A másik hogy ha az akkumulátor eléri a 20 %-os szintet miért kezd el rohamosan pár perc alatt nagy léptekben
merülni .Valaki azt írta egyszer hogy nem az akksi hibája hanem kalibrálni kell. De root nélküli appal lehet kalibrálni az akksit? (A gyári visszaállítás nem oldotta meg ezt a gondot) Ha teljesen töltött az akksi akkor lassan megy le 95-90 %-ig. Erre valami megoldás?
Engem ez a két dolog zavar a leginkább.Segítsetek ha tudtok!
-
mogyi80
csendes tag
Szerintem is jól megy a pár apró dolgtól eltekintve én eddig elégedett vagyok a géppel, bár még nem nyúztam annyit mint ti. Mondjuk a rootolás engem is érdekelne, de várok még vele.
A hangszóróval és a hangerővel én sem vagyok elégedett, ,nem tudom lehet e valamivel tuningolni, hogy erősebben szóljon mondjuk egy film nézésnél. -
mogyi80
csendes tag
Sziasztok! Kb.egy hónapja van meg a tablet és kiváncsi vagyok hogy tapasztalt e valaki olyat hogy amikor az akku eléri a kb.15%-os szintet, onnantól rohamos léptekbe pár perc alatt lemerül.
Ez mitől lehet? Olvastam olyat hogy első pár teljes feltöltésnél 15-16 órát rajt kell hagyni a töltőn , amolyan akku formázás gyanánt, de li-polymeres akksinál ez úgy tudom felesleges! Van valami ami ezt a problémát megoldja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest