- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpajk
tag
Laptopszalon:
"Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben? A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg."
*Az elfogadott EU-s irányelvnek megfelelően, mi már most lehetőséget adunk a 14 naptári napon belüli vásárlástól való elállásra.
[link] -
szpajk
tag
Nekem Ultra Duo-m van, de a kijelző betekintési szöge engem is nagyon zavar. Mivel netről rendeltem, így 14 napos elállási lehetőségem van, csak az a gond, hogy ebben az árfekvésben, ilyen hardverrel és minőségben nem találtam más alternatívát.
Ha IPS lenne, akkor ez lenne a tökéletes tablet számomra, de így........ -
knyitogato
őstag
Csatlakoztam a klubhoz :-) ennyi penzert teljesem oke, a kijelzo nyilvan nem retina, de tokeletesen megfelel. Sebessege teljesen megfelelo, melegedni azert tud, bar rengeteget dolgozott ma. Ha nagyon erosen szugeralom, fehernel nem teljesen homogen,kicsit sargas arnyalatu, de felesegem szerint nem, es tudni kell,hog en mar Nexus 7-et es iPadet is lattam ilyennek :-) osszessegeben nagyon megeri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jogász topic
- Androidos tablet topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest