Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpajk
tag
Laptopszalon:
"Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben? A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg."
*Az elfogadott EU-s irányelvnek megfelelően, mi már most lehetőséget adunk a 14 naptári napon belüli vásárlástól való elállásra.
[link] -
szpajk
tag
Nekem Ultra Duo-m van, de a kijelző betekintési szöge engem is nagyon zavar. Mivel netről rendeltem, így 14 napos elállási lehetőségem van, csak az a gond, hogy ebben az árfekvésben, ilyen hardverrel és minőségben nem találtam más alternatívát.
Ha IPS lenne, akkor ez lenne a tökéletes tablet számomra, de így........ -
knyitogato
őstag
Csatlakoztam a klubhoz :-) ennyi penzert teljesem oke, a kijelzo nyilvan nem retina, de tokeletesen megfelel. Sebessege teljesen megfelelo, melegedni azert tud, bar rengeteget dolgozott ma. Ha nagyon erosen szugeralom, fehernel nem teljesen homogen,kicsit sargas arnyalatu, de felesegem szerint nem, es tudni kell,hog en mar Nexus 7-et es iPadet is lattam ilyennek :-) osszessegeben nagyon megeri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest