Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor76
csendes tag
válasz
benjo11 #1157 üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod, van benne manual amit Adobe reader-el meg tudsz nyitni. Bár angol de azért érthető képekkel illusztrálva szerintem érthetőbben én sem tudom elmagyarázni. Igaz Windows 7-en mutatja be de, remélem ez nem probléma. Úgy mutatja be, hogy a win fel sem ismeri, a gépet amennyiben felismeri, lehet, hogy az első lépés kihagyható (nem biztos) a második lépés már egyszerű.
-
ice9
tag
válasz
benjo11 #1131 üzenetére
én pont most rootoltam. már ide is volt írva, meg xda-s topicban is, hogy net kapcsolat nélkül érdemes mert automatikusan frissít és az téglásíthatja a kütyüt. itt már próbálták a 2.2.0-t, xda-n a 2.2.17-t említik jónak. mikor felraktam elfelejtettem kikapcsolni a netet és felfrissített 2.3.1-re azt hiszem de leszedtem és újraraktam net nélkül a 2.2.0-t. ahogy a leírásba van, rootra nyomtam, gondolkodott vagy 5 percig közben 2x újraindult és a folyamat végén világítás fekete képernyővel. na ott kicsit összecsináltam magam de ki-be kapcsoltam és bebootolt. te milyen verziót használtál? ha a 2.3.1 tényleg téglásít akkor ezt sürgősen bele kellene írni az 1.hsz-be kiemelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest