Hirdetés
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekesi.l
újonc
Sziasztok,
én sem piszkáltam a tabot, de ugyanígy jártam: elutaztunk két napra, ez alatt teljesen lemerült (ezt már máshol is olvastam itt az it cafén, mint potenciális hiba forrást).
Amikor feltöltés után indítottam volna: csak az első képernyőig jut, és nem megy tovább. Az ismert "power button" + "volume -" gomb kombóval nem jut be a recovery menube.
Eddig is volt néha szükség rá, hogy a gyári állapotot visszaállítsam, akkor még működött.Olvasva a szerviztapasztalataidat.... hát inkább megpróbálom megoldani magam, még ha nem is vagyok nagy szaki...
Túrtam a netet és jelenleg itt állok:
- a prestigio (egyik rejtett download) oldaláról a megfelelő gyári ROM-ot letöltöttem
- a hozzá adott manual szerint megcsináltam az SD kártyát: igen ám, de nem jut el addig a boot folyamat, hogy az SD kártyáról helyreállítsa a ROM-ot...Két kérdésem van:
1. honnan lehet megfelelő drivert letölteni az USB flash-eléshez?
2. Az Amlogic Flash Toollal együtt csomagolt Worldcup driver megfelelő-e?
3. Amlogic flash tollal nekem nem sikerült elindítani sem a folyamatot: a tab-ot megtalálja, de config filet kér, és itt megáll a tudomány...
4. Milyen más flash tool alkalmazással lehet visszatölteni a ROM-ot ami erre a tab-ra jó lehet?Köszi.
(Bocs a sok kérdésért, de szerintem sokan fognak még ezzel a problémával jönni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest