Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Prestigio Multipad 7.0 HD+
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekesi.l
újonc
Sziasztok,
én sem piszkáltam a tabot, de ugyanígy jártam: elutaztunk két napra, ez alatt teljesen lemerült (ezt már máshol is olvastam itt az it cafén, mint potenciális hiba forrást).
Amikor feltöltés után indítottam volna: csak az első képernyőig jut, és nem megy tovább. Az ismert "power button" + "volume -" gomb kombóval nem jut be a recovery menube.
Eddig is volt néha szükség rá, hogy a gyári állapotot visszaállítsam, akkor még működött.Olvasva a szerviztapasztalataidat.... hát inkább megpróbálom megoldani magam, még ha nem is vagyok nagy szaki...
Túrtam a netet és jelenleg itt állok:
- a prestigio (egyik rejtett download) oldaláról a megfelelő gyári ROM-ot letöltöttem
- a hozzá adott manual szerint megcsináltam az SD kártyát: igen ám, de nem jut el addig a boot folyamat, hogy az SD kártyáról helyreállítsa a ROM-ot...Két kérdésem van:
1. honnan lehet megfelelő drivert letölteni az USB flash-eléshez?
2. Az Amlogic Flash Toollal együtt csomagolt Worldcup driver megfelelő-e?
3. Amlogic flash tollal nekem nem sikerült elindítani sem a folyamatot: a tab-ot megtalálja, de config filet kér, és itt megáll a tudomány...
4. Milyen más flash tool alkalmazással lehet visszatölteni a ROM-ot ami erre a tab-ra jó lehet?Köszi.
(Bocs a sok kérdésért, de szerintem sokan fognak még ezzel a problémával jönni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest