- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Szia,
1, képet most nem tudok felrakni, mert barátnőm épp hazavitte, de egy 2Mpixeles kamerához képest, jó fényviszonyok között tényleg éles, jó képeket csinál a hátsó kamera, az első pedig kb. csak videóhívásra jó, képminősége kb. mint egy 640*480as kameráé, rossz fényviszonyokkal.
2, Vibert próbáltam, az nekem ment, Instagramot nem használunk, de felrakta azt is a Prestigio telepítője, gondolom megy, Skype is jó, csak nem tudom azt belőni az androidos felületen, h csak kameraképet küldjön, ne kelljen videóhívást indítani.
3, A képe az IPS kijelző miatt teljesen jó, sima LCD-hez képest fényévekkel jobb, minden oldal felé bedöntve szinte vízszintes állapotig belátható. Jól olvashatóak a betűk, könyvekben és weboldalakon, facebookon is. Viszont múlt nap buszoztunk, Trónok harcát néztünk rajta közben, és nappali fényviszonyok között (a szokásos sötét képi világ miatt a trónok harcában) néha nem láttuk, h mi történik, tehát fényerő filmekben nappal nekem kevésnek tűnt. Szobában használva viszont tökéletes, néha még sok is az android felületen.
4,Hasznos dolgok? Nem tudom mire gondolsz?
Telómon Android 4.1.2-t használok, szinte tök ugyanaz, csak tableten. Méretre akkora, h ajánlatos táskában vinni, kézben nagy lenne, zsebbe meg ugye nem fér el. Az összeszereltsége egész jó, bár szerintem, ha leejteném ripityára törne.
Hangminősége jó, bár filmnél elég halk volt, amibe eddig belenéztem, bár ez mehet a film halk minőségére is. Külső hangszorója zenehallgtás alatt elég halk. Viszont mindent egybe vetve nagyon jól használható, egyszerű, gyors, barátnőmnek tökéletes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telómon Android 4.1.2-t használok, szinte tök ugyanaz, csak tableten. Méretre akkora, h ajánlatos táskában vinni, kézben nagy lenne, zsebbe meg ugye nem fér el. Az összeszereltsége egész jó, bár szerintem, ha leejteném ripityára törne.