Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hamikike

tag

válasz daninet #431 üzenetére

Végül is érthető a dolog ha az ember egyszer-kétszer elolvassa. Csak akkor rootolom ha áttekintettem mindent, ehhez egy-két dolgot tisztázni kell, ezért még kérdezek. Ha lehet sorszámozottan válaszolj.
    1. Az előlapi usb-én asztali gép usb-t érted?
    2. Az unlockroot alkalmazást nem tudom letölteni, mert a weblapról valami vacak le akar töltődni és az Eset nem engedi, van más forrás? De kell ez? Az angol szövegben más módon írja le!
    3. Miért nem lehet tápon a tab?
    4. A 4.0.4-ből csak 3G-s van? Miért ez kell?
    5. Az angol szöveg 10. pontja "will reboot into ClockWordMode" a recovery módot jelenti? Csak mert az angol szövegben a Root on firmware részben a 2. pontban újra írja a "Go into recovery" szöveget, ez ugyanaz?
    6. A recovery mindíg így érhető el, és csak ebből az állományból?
    7. A recovery mód végül is egy menüválaszték azokkal a menü pontokkal amiket írsz: factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, stb. ? És automatikusan a belső sd-re, a gyökérbe másol, amit root nélkül nem tehetnénk meg?
    8. Mi a gapps illetve mire jó a RomManager jelen esetben?
    9. Ha billentyüzet nem oké, az AnySoft Keyboard is recovery-ből megy (én most is ezt használom) apk formátumban, vagy simán a filekezelőből apk telepítéssel?

Ennyi talán elég, ha ezekre válaszolsz (megköszönöm), akkor kb. világos lesz minden.

Új hozzászólás Aktív témák