Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Végül is érthető a dolog ha az ember egyszer-kétszer elolvassa. Csak akkor rootolom ha áttekintettem mindent, ehhez egy-két dolgot tisztázni kell, ezért még kérdezek. Ha lehet sorszámozottan válaszolj.
1. Az előlapi usb-én asztali gép usb-t érted?
2. Az unlockroot alkalmazást nem tudom letölteni, mert a weblapról valami vacak le akar töltődni és az Eset nem engedi, van más forrás? De kell ez? Az angol szövegben más módon írja le!
3. Miért nem lehet tápon a tab?
4. A 4.0.4-ből csak 3G-s van? Miért ez kell?
5. Az angol szöveg 10. pontja "will reboot into ClockWordMode" a recovery módot jelenti? Csak mert az angol szövegben a Root on firmware részben a 2. pontban újra írja a "Go into recovery" szöveget, ez ugyanaz?
6. A recovery mindíg így érhető el, és csak ebből az állományból?
7. A recovery mód végül is egy menüválaszték azokkal a menü pontokkal amiket írsz: factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, stb. ? És automatikusan a belső sd-re, a gyökérbe másol, amit root nélkül nem tehetnénk meg?
8. Mi a gapps illetve mire jó a RomManager jelen esetben?
9. Ha billentyüzet nem oké, az AnySoft Keyboard is recovery-ből megy (én most is ezt használom) apk formátumban, vagy simán a filekezelőből apk telepítéssel?Ennyi talán elég, ha ezekre válaszolsz (megköszönöm), akkor kb. világos lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest