- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
fbal
csendes tag
Igen, én is mindig olyan drivert használok amit éppen az aktuális levilágitó megkíván, jelen esetben én is a Linotronicot (530), de nekem ilyenkor sem volt jó, sőt egy csomó haveromnak se.
Hallottam egy megoldást amit DTP stúdiók használnak.
Extensis Suitcase 9.2 fontkezelő, és UniCode-os fontok.
TrueType-os, és Type 1-es fontokkal nekünk továbbra sem jó.
Üdv: fbal -
fbal
csendes tag
Sziasztok!
Ezek szerint TrueType fontokkal müködik?
Én próbáltam már Quark, Distiller 4-el, 5-el, de akkor is hülyén voltak a betük a .pdf-ben. Nem tudom, remélem hallunk valami jó ötletet mert hallottam pár stúdióról ahol egyelöre nem tudom hogy de ki tudták ezeket a hibákat küszöbölni, és simán irják a .ps-eket bármilyen fonttal.
Köszi minden segitséget, üdv:fbal -
fbal
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne, főleg azoktól várok segítséget akik kiadványszerkesztéssel foglalkoznak. Áttértem Windows XP-re, de miután QuarkXpress-el a postcriptet megirtam, és .pdf-et csináltam, hogy le ellenőrizzem a munkát akkor láttam hogy a hosszú ŐŰÚÓ betüket (tehát a magyar ékezetes betűket) nem jeleniti meg rendesen hanem kipótolja mindenféle más jelekkel mint O stb.. Nem tudom ezt miért csinálja, és mástól is hallottam hogy XP alatt nem tudnak ps-est írni magyar fontokkal. Remélem tud valaki ötletet adni, köszönöm elöre is a segitséget.
Üdv: fbal
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest