- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Én tegnap kezdtem el harcolgatni, így 23-as szinten

Hát sikerült két helyre berakni amúgy csak úgy pokét, egybe meg beküzdöttem, köszöntem szépen ki is vettem amit lehetett
Ma dél körül tudtam újra, hát nem volt egyszerű..
Három helyen bent volt, aztán kettőbe próbáltam betenni, de kb oda-vissza futkostam, mert mindig kiverték az egyiket..
Jó sokidő volt, hogy egyszerre bent maradtak.
Az egyik nagyon bosszantó helyzet is, direkt szívattak szerintem. Mire levertem és beraktam volna, addigra gyorsan be is tettek valamit, azt hittem agyf*szt kapok...
Nagy nehezen sikerült azért. Közben amit legbiztosabbnak hittem terem, 8-as szintes, elkezdték bontani...
Hát még éppen bent maradt azért 4-esen...
Most még azért kettő bent van, de szerintem holnap este csak fogok ezzel foglalkozni, remélem megmaradnak.
Pláne rosszba raktam a legerősebb, utána mérges is voltam...
Amúgy volt vagy 60-60 szuper meg hyper poti, meg élesztő, azok jól el is fogytak...
Mondjuk ennyi labdám sem volt még, látszik másra koncentráltam ,nem a befogásra...Azt hittem azért erős leszek, de csak pár ezerhetes szörnyem van, pár ezerötös, azt sajnos hamar ki lehet ütni, pláne, ha sokkal jobbak vannak benne...
Amit írtam feljebb, szóval kétezres dragonite-om alá beteszik a 600-as golbatot a szabad helyre, hát ott fanyalogtam kicsit
Így összességében, úgy érzem, jó kis móka ez a része, de azért eléggé tud idegesítő is lenni. Mire leversz egy 3-4 szinteset egyedül, aztán utána még be se raktál valamit, már egyből ki is verik..
Pláne, hogy közben nem is segítenek..
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest