Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ok, most találtam egy cikket (08.30.), hogy már nem így van, de akkor ez az eset csak megjelenés körül volt így? Mármint hogy a nagyobb tojás adhat kisebből pokekat?
-
Menslee
tag
Annyit fűznék hozzá hogy az accot a niantic màr egyszer elvette amikor elkezdődtek a szelektálások és nemrég, kb 2 hete adta vissza. (Ha ez hihetetlen ott a gugli nem egyedi eset).
-
Menslee
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem kérem hogy bárki bármiért esedezzen

Viszont kis türelmet kérnék mert úgy néz ki hogy mobilról nem egyszerű képet feltölteni mivel meghaladják a mérethatárt. (Az előzőeket gépre mentettem le és úgy töltöttem fel
) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Menslee
üzenetére
Tehát tényleg azt mondod, hogy 40.000+ tojásból senkinek nem esett 1 régiózáras pokémon se, de te akkora mákos vagy, hogy rögtön 3, ami ráadásul puszta véletlenségből még 3 különböző is?
Akkor járjuk alaposan körül a témát. Természetesen hajlandó vagyok elnézésért esedezni, és bocsánatért könyörögni, amennyiben tévedtem.
Szeretnék kérni egy screent a medálokról, illetve 1-1-1 screent a (nem pokédexből) a 3 régiózáras pokémonról? CP-vel, HP-val, adatlapról. Ez kb. fele annyi idő és munka, mint a feltöltött screenek.
Természetesen ha bármi hozzáfűznivalód van, hogy eloszlasd a kételyeket, szívesen fogadom.
-
Menslee
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jár a keksz

Próbálok kedves maradni de egy idő után már zavaró a hozzáállás.
Kérdezz feleleket játszhatunk gyanusítgatás helyett de akkor járjuk körül alaposan a témát, aztán az hív csalónak aki csak akar én meg megtartom a magam igazát
(Más téma: Mire beértem HÉV-vel a Margit hídig látótávban 6 piros gymet is láttam és ebből 4 is 10es volt a másik 2 pedig 9es WTF pirosak? Nincs suli vagy mi?
)Szerk.: Lehet ti tudtok valamit amit én nem de tudtommal minden csalót kibannoltak, sőt még azokat is akik adott esetben nem csaltak csak ügyesen farmoltak. Nem?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ez meg ugye nem igaz. Lépjünk tovább.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Menslee
üzenetére
138 megvan, 7 hiányzik. Tehát 145.
Zapdos
Articuno
Moltress
Mewtwo
Mew
Dittonem elérhető. Így a max 145. Akkor ezek szerint megvan a kacsa és a kenguru is. Jó nagy szerencséd lehet akkor, hogy - ha az állításod igaz - akkor mindhárom régiózáras poke kijött neked tojásból az első napokban, amikor még lehetett. Bár a net bugyraiban rajta kívül nincs még ilyen mázlista.
Azért mondjuk sajnállak, hogy 28 szint alatt nem sikerült 32 Caterpie-t összeszedni, se annyi Oddisht vagy Bellsprout-ot, de a 3 Dragonite beesett. Teljesen hihető lett volna a sztorid, ha a régiózáras pokékon nem csúszol meg.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
freezer922
üzenetére
10 km-es tojás adhat 5-ös és 2-es pokemonoka is. Lefelé beleszámít.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Menslee
üzenetére
Vannak reddit-en ehhez irányuló kutatások több tízezer tojás kinyitásával, hogy lehet-e és az a konklúzió, hogy nem.
Volt aki ezt állította az első hetekben, hogy úgy lett meg neki mind a 145 (mikor még jöttek oda az emberek, hogy "hé megvan mind"), hogy tojásból nyitotta de ez mindig bebizonyosodott, hogy nem lehetséges.
Régió lockos poke csak adott régió tojásából jöhet.
Utazhattál te Amerikába és szerezhetted ott a taurost, ez lehetséges de akár amit írtam, tojást is kaphattál ott és azt utána bárhol kisétálhatod ki tud esni belőle. De itthon nem szerezhetsz tojást amiből az fog esni.Egyik legnagyobb topik erről.
-
Menslee
tag
válasz
freezer922
üzenetére
Akkor én kérek elnézést és javítok: 5ös adta. A gyanú árnyékából kitörendő megsúgom hogy tojás is adhat régió blockosat. Azaz adott még eleinte. Ez már sokkal szigorúbb ha minden igaz de abban nagyon tévedsz ha azt hiszed csalok/csak olyan tojás adhat amit kint szereztél.
Ha esetleg még kérdés lenne hogy mikor kezdtem ott a téma indító írás
De azért köszönöm a megtisztelő figyelmet. -
Menslee
tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
10km-es tojgli adta

Amik hiányoznak az:
Butterfree
Ninetails
Vileplume
Victreebell
Hitmonlee
Chamsey
Omestar
Mármint azokból amiket meg lehet szerezni
Egyebkent level 28 vagyok, ezt elfelejtettem.
A hiányzó szörnyikék begyüjtéséhez minden tanácsot szívesen fogadok
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azt írta Óbuda/Csillaghegy.
-
tompiheroe83
tag
Rakjuk helyre ezt az IV kérdést mert ahogy látom rengetegen el vannak tévedve és túlmisztifikálják. Tehát:
Szóval minden lénynek van egy alap statja(Stamina, attack, defense), ezek fix értékek. Az IV legjobb esetben minden értéket tud növelni 15-tel.
Vegyük példának Laprast, az ő alap statjai(minden Laprasé ez, ez nem változik)
Stamina 260
Attack 186
Defense 190Ezek az értékei egy nullás(!) IV-vel rendelkező Laprasnak. Na de nézzünk egy max IV-s Laprast:
Stamina 260+15= 275 5,7% eltérés
Attack 186+15= 201 8% eltérés
Defemse 190+15= 205 5,2% eltérésTehát egy nullás és maxos IV között ennyi % az eltérés. Ez semmi. Matematikailag is semmi és természetesen ki is próbáltam, persze, hogy nem veszel észre különbséget.
Viszont nézzük a moveseteket:
A legbénább Ice shard(fast move) és Dragon pulse(charge move) összeadva 31,5 Dps a legjobb Frost breath(fast) és Blizzard(charge) pedig 46 dps. Ez massziv 46 % különbség, ezt már lehet érezni támadás és védekezés közben is.
Szóval ezt az IV-t ne misztifikáljuk túl, a move set ami baromi sokat számít.
És, h tényleg ne csak matek legyen, van egy rakat hypnom, ugyanolyan move settel(maxos), azonos cp, az egyik 30%-os IV a másik 90 felett. Hát semmi(!!) különbség nincs támadás közben. De ha pl egy maxos IV-s legbénább move seteset használtam azzal se támadni nem lehetett, se védekezni. Nyilván fura is lett volna ha tapasztalat mást mutat, szóval ezt az IV-t ne vegyük már annyira komolyan.
-
-Faceless-
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyszer voltam egy órát ligetben dupla lure alatt, és annó 10-es szint körül fogtam kb. 20-at. Azóta sem láttam, szóval nagyon szélsőséges tud lenni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Menslee
üzenetére
Jobban érdekelne, hogy mi az a
4, 5 (mert látom van Taurus) ami nincs meg...
Butterfree az egyik. De mi a másik 3? Innen ami eléggé extrémnek tűnik a Charmander és a fejlesztései. Arra nem látok esélyt a közeljövőben, hogy lesz nekem olyan.Nem szeretnék vádaskodni - de nyugodtan veheted annak is - a Taurus elég gyanús. Mármint ha nem USA-ban élsz.
-
MaciG
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én ezt használom, nekem is itt ajánlották. (van aki nem szereti)
Ezen nem kell belépni de itt egyesével kell mindegyiket:1 , -
sideburns
aktív tag
válasz
robertinyo70
üzenetére
individual value
-
MaciG
addikt
válasz
robertinyo70
üzenetére
Azt én se értem miért IV, de ez határozza meg milyen erős, hány százalékos a pokemonod. Külön oldalak vagy appok vannak rá, mert játékon belül sajnos nincs opció rá hogy megnézd. Azért érdemes használni, megnézni, mert egy 90% feletti lény erősebb mint mondjuk egy 50%-os. Még akkor is ha azonos a cp-jük.
-
robertinyo70
tag
Sziasztok
Árulja már el nekem valaki mit jelent ez a római szám amit emlegettek: IV -
TazLeacher
nagyúr
Úgy csináltok, mintha nem lehetne fogni. Ennyi erővel a 3 Lapras is gyanús. De még a 300 halat sem tartom feltételen lehetetlennek. Olyan helyen napi 10-et simán lehet fogni. Melóhelyen napi 3-4 db jön, csak ki kell sétálni, és nem mindig van időm/kedvem rá. olyan 3-400 m séta.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
-Faceless-
üzenetére
151 tojást keltettem ki...csak, hogy legyen mihez viszonyítanod.
-
Imy
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
200-al inkább táskabővítést, vagyis én arra hajtok, és eddig 60 coinom van.

-
-Faceless-
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
21, de még alacsony a szintem majd csak lesz valamikor
#MaciG már vagy egy hónapom van benne, de olyan helyről költöztem ahol a legközelebbi stop 2 km volt, és kilométerenként volt egy-egy ratata.
-
freezer922
aktív tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Legalább a te dragonite-od a legjobb skilleket kapta, én kaptam egy steel wing/hyperbeam-eset és én is észre vettem első pár gym-ezés után, hogy közel sem olyan erős mint azt hittem.
A skillekkel meg nekem is ki van a *** :x a legutóbbi 2 lucky eggem óta amikor azért frissültek a monjaim kb. 2 van (most ha nem számolom a tucat pidgey-ket akkor is csinálok ritkább pokékból amiket használnék 5-10 evolve-ot per lucky egg) aminek hasznát is tudom venni.Amúgy amint kijön a buddy én snorlax vagy laprast fogok sétáltatni. Nem tudom pontosan, csak adott pokéra lesz elkölthető a candy? Mert ha nem akkor inkább snorlax viszont ha csak adott poke akkor lapras mivel abból van egy elviselhető IV-s példányom.
-
torik
senior tag
válasz
sideburns
üzenetére
Esett egy 89%-os Charmander a minap, első és utolsó amivel eddig találkoztam, erősen hajlok felé

Amik még 90% körül mozognak és jófélék azok Geodude, Vulpix, Mr. Mime, Squirtle, Jolteon...meg hát egy Magikarpot se lenne rossz feltápolni a miheztartás végett
körbejárom a világot mire ezeket felhúzom 
Ja és Alakazamot se nagyon láttam eddig, szóval lehet Abra lesz a befutó

-
Lassan összejön a 80 pokécoin.
Lucky egget vagy incense-et érdemes venni?
(Nem, nem akarok másra gyűjteni, ezt is elég régóta gyűjtöm.
) -
Jazz
veterán
Sziasztok,
Android 4.0.4-en életre lehet valahogy kelteni az appot?
Ezt próbáltam, de nem működik.[link] A fehér login screen után kilép.Köszi!
-
sideburns
aktív tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
http://www.pokemongodb.net/2016/05/jynx.html
Ezen az oldalon minden össze van szedve.
Általában egy pokénak lehet két féle gyors és három féle erős támadása.
Vegyünk például Jynx-et, aki Ice/Psychic típusú.
Az a fajta támadása erősebb, amelyiknek a típusa megegyezik a pokémonnal.
Tehát ebben az esetben a Frost Breath gyors támadás jobb, mint a Pound, mivel jég típusú támadás.
Az erős támadások közül a Psyshock (psychic) a legjobb, mivel a DPS-e magasabb (damage per sec), de igazából az Ice Punch (ice) sem rossz. A Draining Kiss viszont gyenge, mivel fairy típusú támadás, így arra nem jár sebzés bónusz.
Flareon esetében csak fire típusú támadások vannak, tehát ott nincsenek túl rossz variációk, ott minél magasabb a DPS, annál jobb.
Remélem sikerült érthetően összefoglalnom, ha valamit kihagytam, lehet javítani.Más:
Ki milyen pokét fog buddy-nak választani?
Én szerintem elsőre a két Nido-t fogom királlyá és királynővé koronázni.
-
dvtkfan
senior tag
Honnan tudom, hogy melyik poke-nak mi a legjobb skill?

-
Gotland
csendes tag
Nekem mindhárom típus megvan, kb azonos IV-vel, és mind a háromnak a legjobb skilljei vannak.
Van egy 1500-as Vaporeon, egy 1400-as Flareon, és egy 1100-as Jolteon.
Ezek közül kissé hihetetlen, de a legerősebb a Jolteon. A 2000 körüli CP-vel rendelkező pokémonokat nagyon simán megveri. (Pl. Gyaradost, Flareont, Magmart.) A Flareon viszont nagyon gyenge valamiért.
-
MaciG
addikt
Valakinek van erős Flareon-ja? A táblázat szerint jelenleg a második legerősebb támadásra, de én ezt nem vettem észre. Az enyém 91%-os, legjobb moves-jei vannak, de semmivel se erősebb mint akármelyik másik...
(#5132) Muffman01: Azt nem tudom, hogy ,hogy itt Szegeden vagy-e 1 het, vagy a játékot kezdted ekkor, de ha utóbbi akkor a legjobb a 12candy-s weeedle/pidgey/caterpie. lvl20-25 alatt nem nagyon lehet erős pokemonokat fogni.
-
Armahun
addikt
Urak, nekem ma délután az appon belül felugrott valami ablak.
Annyit láttam hogy downolad, de rosszul fogtam meg a telefont és eltűnt.
Másnál volt ilyen, mit akart? -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ma egy 10km-es tojásból egy Chansey kelt ki. Kemény 377CP és 14,14,13 statok. Level 20 lehet, mert én 21 vagyok és kb. 2-t tudok rajta fejleszteni. Mivel 305 a HP-ja és a támadásai is a legjobbak amik lehetnek, miért ilyen alacsony a CP-je? Jó ez valamire?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
-Faceless-
üzenetére
Hány tojást keltettél ki eddig?
-
Imy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ezt hogyan tudod ennyire, felírod?

-
zsola32
őstag
lenne egy láma kérdésem:
ti használjátok a Trainer Club-ot?
ha igen tudnátok adni valamilyen magyar vonatkozást, hogyan is kell használni?
köszi -
MaciG
addikt
válasz
-Faceless-
üzenetére
nekem pl. tojásból kelt egy erős Snorlax, de fogtam mellé kettőt (Mars tér, illetve Széchenyi tér), de Laprast fogtam pl. az olajbányász téren, meg majdnem a Mars téren, mert az elszaladt, de tegnap meg a tikk-nél volt, de Petőfitelepen is felbukkant már. Bartók téren pl. volt sok squirtle. vagy ha a vízik érdekelnek azok a Holt-Marosnál tanyáznak. Az erősebb lényeknél teljesen random mikor hol bukkan fel itt vidéken.
-
válasz
-Faceless-
üzenetére
Vsz. powered by fake gps. Hetvegen otthon voltunk szuleimel egy kis faluban (1gym, 1stop) es a gymben 2k-s dragonite ult. De tegnap is levertem egy gymet(agglomeracio), mire berakhattam volna a poket mar bent volt egy masik. Kornyeken senki.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Szegedi játékosoktól kérdezném, hogy a városban vannak nestek, vagy népesebb pontok ahová ki lehet ülni, mint a városligetben?
Csak pár spawn pontot látok, de a tömérdek drowzee-t kivéve semmi érdekeset nem találtam. A gymekben viszont sok snorlax van, illetve cloyster. -
törölt tag
válasz
freezer922
üzenetére
haver. ugye nem arról beszélsz, hogy tojás jár a buddy sétáltatásáért? mert az nem fog járni, csak candy.
-
Nem tudom. Akármelyik oldalt olvasom, csak annyit írnak, hogy ez lesz a következő update, ami bármikor, akár azonnal is jöhet. Ehhez képest a Niantic fejlesztő oldala csak annyit ír, hogy "idén ősszel", miközben több oldal már megkapta a működő verziót belőle, onnan tudják a szükséges távokat, hogy kinézték a fájlokból. Semmi sem biztos, de az nagyon. Na erre varrjál gombot.

-
freezer922
aktív tag
Venni nem ugyan az

Amúgy candy sétálás szerintem főként pl. egy lapras/snorlax későbbi a legendek miatt lesz jó. Pl. én lassan 2 hónap után találkoztam 4 laprassal és 3 snorlaxal, ezek közül egyedül 1 lapras használható valamire viszont ehhez sincs túl sok candy-m.
Ellenben ez idő alatt, pedig az utolsó 3-4hétben elég casual lettem is meglett 310km. Ha pl. egy snorlax/Lapras 3km/1tojás akkor a következő hónapban durván lenne vele egy 50tojásom, mintha elkaptam volna egy 15 snorlax/laprast ami azért egész jó. Főleg tekintve, hogy lehet találok pl. holnap egy 100% tökéletes skilles laprast csak pl. lvl10es lesz
kéne arra is vagy 50candy, hogy lvl 27re felhúzzam. -
torik
senior tag
Ennyire jó lenne a Hypno?
nem lehet hogy csak bugos vagy valami? Elég valószerűtlennek hangzik egy ilyen tucat-mon ennyire jó legyen 
-
lm83
őstag
Hát a hypnotól már én is leszívtam párszor....
Alig ezer cpés és úgy ette a jobbnál jobb ezerötszázas pokémiat mint a sicc...
Saját terem edzésnél meg szinte lehetetlen volt megverni...
Na most majd én is berakok egy ezerkettest megnézzük mire megy majd... -
MaciG
addikt
A hypno már csak ilyen
Elbalanszolt valami... Nekem legutóbb simán megette egy hypno a 12cp-vel kisebb pinsirt, úgy hogy 88%-os a pinsir és mind a két támadása bogár ami elvileg kétszeres sebzés...
De már rengetegszer jártam úgy, hogy gym edzésénél irreálisan erős volt a hypno... -
Alg
veterán
Napi WTF:
Adott egy ellenséges gym, benne egy 1000cp körüli hypno, semmi más
Elkezdem a csatát, erre kb 2 mp alatt 1hiteli az a dög az ellene elsőnek küldött 960as parasectet és utána egyből a 860 körüli Rhydon-t is.
Azt láttam hogy közben más is bent volt a csatában, de ez így most hogy?
-
Zshorzs
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi
-
válasz
Zshorzs
üzenetére
Az ennél gyengébb ZTE V5-ön aránylag jól fut (az a-ni-má-ci-ók a-ka-doz-nak
), de a 2800 mAh kapacitású akkumulátor mellé erősen javallott lehet egy küldő akku. 
A topikjában nincsenek tőle elájulva.

-
Zshorzs
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy valaki használ-e vernee Thor készüléket a játékra és hogy mennyire szuperál alatta jól neki?
-
zsola32
őstag
közben letelt a 21 óra, kemény 50 Coins-ra fejlődött a kassza
-
zsola32
őstag
köszi, el is fogadnám
én egy Nidokingel találkoztam összesen, az meg is lett...akkor ki kell várni az új lehetőséget, nincs mese.más:
azért az furcsa, hogy cp1095-ös Nidoking HP92-n van, a cp854-es Clefable meg HP100-n
jól gondolom, hogy Clefable-val érdemesebb lesz harcolnom, mivel erősebb? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
HummeRC #5106-os hsz-ében van egy [távok] link. Azon belül le van írva, hogy adott poke típusától függően mennyit kell vele menni, hogy kapj (gondolom) 1 candyt. Azért nem lesz olyan egyszerű mondjuk 0-ról felhúzni egy dragonaite-ot

De egy olyan táblázat is van, hogy ha folyamatosan egy adott poke a buddy, akkor azzal összesen mennyit kell menni, hogy fullra evolvolva legyen
Érdekes lesz. -
MaciG
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
Ha költeni akarsz rá, 7 ezerért már akár lvl 30as accot is vehetsz...

Sokszor felmerült már ,hogy egy lények a "legjobb skilljei vannak". Ez azt jelenti, hogy mindkettőnél (elsődleges és másodlagos) azokat kapta meg aminek a legnagyobb a dps-e? Pl. Egy Dragonite akkor a legjobb ha Dragon Breath-el és Dragon Claw-al rendelkezik?
-
tixem
addikt
válasz
zsola32
üzenetére
Buddy pokemon-nal most már lehet majd tápolni, bár nem tudom mennyit kell majd vele járkálni, hogy adja a candy-ket.
Ha lenne rá mód én adnék vagy 50-et, nálunk van egy hely ahol özönlenek
De mivel nem lehet így annyit tudok mondani, hogy keresni kell egy hasonló helyet Pécsen, biztosan van ott is. -
freezer922
aktív tag
-
válasz
freezer922
üzenetére
"de ezt akkor változtatták/javították."
Biztos? Pont ebben szenvedek. A nagy ritkán előforduló 500-600-as drawzee-t elsőre elkapom, de a sűrűbb 100cp alattiak meg szívóznak.#5105: Jelenleg nem. Hamarosan jön a "haver" rendszer, amikor a rajzfilmhez hasonlóan vihetsz magaddal 1 olyan pokemont, ami nincs labdába zárva és veled fejlődik (mint anno Pikachu, vagy Meowth a macska a rakéta csapatnál).
Ezzel a megtett km-ek arányában candy-t lehet majd szerezni az adott poke-hoz. [bejelentés] [távok] -
zsola32
őstag
tegnap nagy nap volt az életünkben - tudjátok mi játszunk családilag - kimentünk pécsről egy kis pihenésre.
a pihenőhelyen volt 2 gym majdnem egymás mellett, és gyermekeim unszolására, megpróbáltunk bevenni egy gymet.
2.ra össze is jött, aztán kaptunk egy ellentámadást, de ismét visszafoglaltuk, így még most is a miénk.
kb. 1 óra múlva lejár a 21 óra, (talán) ismét miénk a pénz.
level 17-en vagyunk, lassan meglesz a 18.
egy kis problémába ütköztem azért, van egy preferált pokim (Nidoking), 1095-as cp-re fel tudtam tornászni, de most nem engedi a fejlesztését mert elfogyott a Nidoran Candy
nem tudtok valamilyen fortélyt, hogy még erősebbé tudjam tenni...? -
freezer922
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Volt pár hete egy bug ami miatt nehezebb volt elkapni az alacsony cp-s tucat dögöket, de ezt akkor változtatták/javították.
-
Sirandrish
legenda
válasz
freezer922
üzenetére
Igaz hogy már egy ideje nem játszom, de LV25ön nekem 10 madárból 9hez tuti hogy nem volt elég egy laszti, és ami még fájóbb volt hogy a fele még a 4.-5. labdából is kijött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hiszen ha összehasonlítom a vaperonnal akkor annak nagyobb dps-e (két attack, legjobbakat nézve), hp-ja is több és mégis a harmincadik, emez meg a negyedik...

Ennyi. 10-es tojásaim pedig sorrendben: