- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
YurikoSeira
csendes tag
Sziasztok,
tud esetleg valaki aktuális tipped adni Vulpix lelőhelyre?
20. szinten is túl vagyok, de még életemben nem láttam egyet sem, pedig a Ninetails az egyik kedvencem, így azonban sosem lesz. :'(
(Az egyetlen árnyék amit láttam, Németországban volt...) -
joergie
őstag
válasz
Gotland
üzenetére
Szóval.
minden támadásnak van egy nominális értéke, és egy regeneráció a támadást követően. tehát tegyük fel a támadás dmg-e(sebzése) 8,egység támad 0.8 másodpercenként, akkor 8/0.8=9.6 a dps, DAMAGE per second, tehát sebzés másodpercenként. nem attack, tehát nem támadás másodpercenként, az APS lenne , és annak az értéke jelen példában 0.8
Ugyanez érvényes a másodlagos, vagy erősebb támadásnál hosszú nyomásra. ott általában hosszabb a regeneráció, de a támadás jellegétől is függ. Az elsődleges támadás sikerességétől függően töltődik fel a sáv, és ha egy egysége a sávnak betelt, akkor lehet felhasználni ezt a másodlagos támadást, hosszan nyomva az ellenfél pokemonjára. onnan tudod hogy elkezdte a műveletet, hogy ilyen cinematic kép jón be, tehát két fekete sáv jelenik meg alul-felül. ezeknek a támadásoknak is van dps értéke. Ugyebár ha a sáv több részre van felosztva, azt jelenti, hogy hamarabb feltöltődik egy egység a sávból, és hamarabb fel lehet használni, mintha olyan nagyerejű támadás lenne, ami az egész sávot kitölti, és 4-5sec a regenerációja. Ha szerencséd van végigtölti, és el tudod lőni, mielőtt belehalnál az ellen utolsó támadásába, mielőtt kimúl a dögöd.
Ennek a sávnak a töltési gyorsasága függ az IV-ben staminaként emlegetett értéktől, és az elsődleges támadás egyedi értékétől. Van amelyik elsődleges támadás gyenge dps-nek számít, viszont elég gyorsan tölti fel a másodlagos sávot. Összességében így lehet, hogy a két támadás együttes dps-e magasabb, mintha csa és kizárólag a két támadás egyéni dps értékét néznéd. -
Gotland
csendes tag
Sziasztok!
A Gym harcokkal kapcsolatban lenne két kérdésem.
Az egyik a támadásokra vonatkozik:[link]
Jól értelmezem ezen az oldalon, hogy a "Damage" a sebzés erejét jelenti, míg a "DPS" az azt, hogy hány másodpercenként lehet használni?A másik, hogy vannak bizonyos pokémonoknál a szuper támadást nem lehet teljesen kihasználni:
[link]A baloldali képen ugyebár a kék csúszkát, ha hosszan a képernyőre nyomunk, akkor teljesen kihasználhatjuk, de a jobboldaliaknál viszont csak a felét engedi nekem használni.
Direktben így van, vagy én csinálok rosszul valamit?

-
dunc
nagyúr
válasz
Hunbeast87
üzenetére
köszi
-
SLYM
veterán
van olyan, hogy egy kapott tojás kiüt egy az inventoryban lévőt? van 9 tojásom, mind 2 kilóméteres. ilyen esetben lehet egyáltalán pörgetni tojást? ki lehet dobni tojást az inventoryból?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok inkubátort lehet szerezni, vagy mindenképpen pénzért meg kell venni?
-
joergie
őstag
válasz
freezer922
üzenetére
Én úgy csinálom, hogy átnevezem őket. 0 a 90% fölötti IV-s, top CP-s pokemonok, esetleg azok amiből új fajta pokemon fejlődik. 1esek a fontosabb evolveok, meg a caterpie, 1q a weedlee(felénk ebből van több), 'a' a pidgey, 'b' a rattata.
Igaz nekem már 170 elvolvera való összegyűlt, azért kell a rendszer, nincs is helyem. viszont a 23as szintet sacc/kb át tudom lépni 2 lucky egg-el
-
torik
senior tag
Hát én szerintem eltolom, még csak 16os vagyok és most jött össze egy evole hullámra való, nem akarok tovább várni

-
torik
senior tag
Ehh
kár volt megszólalni 
Amúgy összejött 65 evolve-ra való szörnyi, ennyi már elég egy tojás ellövéséhez, nem? Én telefon újraindítással meg ilyesmivel trükközni nem fogok, még a végén gondol egyet és nem enged be és lőttek a tojásnak

-
tixem
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
Szakállt ragaszt és indul az eurovízión
-
torik
senior tag
Köszöntem, összeszedtem a válaszokat és kisajtoltam belőlük hogy a különbség akkor gyakorlatilag külcsín

-
jansky1
senior tag
Ez igen

-
Armahun
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
Abból lesz a Jynx.
-
becenevem
aktív tag
válasz
freezer922
üzenetére
Ha elmúlt 18 éves, akkor megteheti...

-
SpongyaBob
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
torik
senior tag
Fiú és lány Nidoran között mi a különbség?
-
Sefule
tag
válasz
kerjani
üzenetére
Sajnos nem túl jó lett a változás. A Városmajorból eltűntek a Ponyták, A Pápa-téri Cubonékból Rhyhorn lett. A Hajógyári-szigeten már nincs Sandshrew, helyette Nidoranok, főleg a K-hídnál és az északi csücsökben. A Várban és Gazdagréten sok a Clefairy, sajnos a Vulpix-nestnek vége. A Gellérthegyen maradt gyakori a Squirtle. Vannak helyek, ahol nem tömegesen tűnik fel egy bizonyos mon, csak egyszerre egy, de gyakran. Ezekből megmaradt az újpesti Pikachu (Andretti fagyizó), Charmander időnként jön Budafokon a Hajó utcában és az V. kerületben a Petőfi téren. Viszont ezekre lehet, hogy sokat kell várni.
A Vérmezőt időnként megszállják a cicák (Meowth).
Pokemon-sűrűségre nézve szerintem a Városliget verhetetlen, a tömegcuccokon kívül sok vízi jószág van, de nagyjából mindig ugyanazok jönnek. Drowzee, Goldeen, Magikarp, Staryu, Starme, Paras, Krabby, Psyduck, Poliwag, Tentacool, Shellder, Venonat, Slowpoke, Jynx, Bulbasaur, Eevee. Időnként Slowbro, Dratini.
Jó hely a Petőfi tér, az Erzsébet-hídnál. Nem nagyon különlegesek jönnek, de elég változatosak. Sok a pokestop, lehet körbejárni, mindig lesz labdád. Esténként vannak lure-ok is.Ha tud még valaki jó helyeket, annak én is örülnék.
-
lm83
őstag
Amikor a tízes szintű terem tetején van a kétezres dragonite, azt egy kicsit biztos helynek lehet érezni.
Ezért kicsit meglepő volt, hogy három nap után egyszer csak lebontották... -
zsola32
őstag
ismét együtt ment a család, ma nagyot tartoltunk...
4 lure ment egy téren egyszerre...kislányom teljes gőzzel szedte a pokémonokat.
4 új fajtát is sikerült összehoznunk, így level 14/50 félénk van.
(alakul ez még majd)
a lányom legnagyobb fogása egy cp 624-es Golbat volt, csavarta kegyetlenül a labdát, és összehozta...
(9 éves)
persze holnap este is akar menni, de ugye kezdődik az isi... -
MdewC
nagyúr
Egész jó nap volt, hazafelé a buszon megtámadott egy 1110-es Pinsir, még soha nem láttam azelőtt, szerencsére sikerült befogni, meg az egyik kedvenc pokémból sikerült megcsinálni a Persiant.

Remélem minél előbb sikerül befogni egy új macskapikácsut, mert most hiányzik a repertoárból.

-
sideburns
aktív tag
-
Imy
veterán
Van valahol kalkulátor, hogy Evolv után mi lesz a pokémonból, és mekkora cp-je lesz?
-
freezer922
aktív tag
válasz
Gotland
üzenetére
IV.
Minden pokénak van egy adott IV-ja, ez 3 statból áll támadás/védekezés/stamina és ezek lehetnek 0-15 közötti értékek.
Annak amelyik 234cp-s és látható, hogy pl. power up-nál is kevesebb dust kellene nagyobb az IV-je, vagyis több támadása/védekezése stb-je van.IV calc itt kiválasztod a pokéd, beírod az adatait és megad egy minimum/maximum IV értéket. Pontosat általában pl. az új appraisal dologgal tud megadni, vagy ha 1k+ cp-s a monod.
Ezt egyszerűen úgy kell elképzelni, hogy ha mind a kettő caterpie pl. lvl 25 lenne az egyiknek így is pl. 250cp-je a másiknak 230lenne az IV miatt.
-
MdewC
nagyúr
Túl vagyunk a nyaraláson, Balatonmária, Siófok, Badacsony el lett "foglalva" párszor, jól megszedtem magam coinnal 1 hét alatt.

Illetve asszony is meg én is keltettünk Pikácsut 2 km-es tojásból, akkorát üvöltöttem a fagyizó mellett, mikor leesett neki, hogy letagadott az utcán...

-
cris78
őstag
Na én Blackberryvel próbálom. Az ingress is működött. Mint említettem a térképen nincs semmi. Telefon újraindítás megoldotta. Viszont ha bezártam a játékot, akkor megint üres térkép fogadott. Tehát játék előtt telefon újraindítás szükséges Blackberryn. Hátha később hasznos infó lesz valakinek.
-
A gym az edzőterem, ahol harcolhatsz más pokemonokkal. A térképen jelölve vannak a gym-ek, nagyobbak mint a pörgetős labdakapós pokestopok kockái. Messziről látszanak. Az a gym, amelyiknek a tetején csapat logo, vagy valamelyik pokemon képe forog. (Vagy ha szerencsés vagy, akkor szürkésfehér színű, nincs benne senki és harc nélkül elfoglalhatod.)

#4943: Ki van írva jobb felül, szép nagyban, a karakter fejénél.

-
cris78
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot. Az első lényt elkaptam. Aztán az öreg azt mondta keresek valami gym-et. Na már most fél Csepelt bejártam de sehol semmibe nem akadtam. Ez normális? -
jansky1
senior tag
Honnan tudjátok, hogy a gymben lévő lények gazdája mekkora szinttű?
-
Gotland
csendes tag
Valaki nem tud amúgy egy olyan alkalmazást, weboldalt, amellyel meglehet nézni, hogy egy adott Gymben, amely már nem látszik a térképen, milyen pokémonok vannak a sajátunk mellett?
-
Gotland
csendes tag
Itt írta valaki, hogy az incense-t lakatlan területen érdemes ellőni, és akkor hatásos.
2 napja kipróbáltam, működik. Olyan helyen lőttem el, ahol kocsival kb 30 percre volt a legközelebbi épület, vagy normális betonút. (Alföld, szántóföld közepe.)
A következő pokémonok jöttek, amelyek említésre méltóak, az én 22-s szintemhez mérten:
Kingler (831 CP)
Nidorina (711 CP)
Koffing (667 CP)
Beedrill (688 CP)
Pidgeotto (658 CP)
Machop (596 CP)
Growlithe (756 CP)
Venonat (567 CP)
Eevee (477 CP)
Kadabra (537 CP)Illetve még 1-2 db Pidgey, és 3-4 Rattata, mellé pedig egy 402-s Omanyte elfüstölt. Ugyanezen a napon, egy 20.000 fős, Pest közelében lévő városban is bekapcsoltam egy incense-t, ami említésre méltó:
Gastly (351 CP)
Psyduck (610 CP)Az összes többi Pidgey, Rattata és Weedle.
Amúgy a játék szórakozik velem, egymás után, 2km-es tojásból folyamatosan csak Pidgey-ek keltek ki.

Viszont átlagosan 390-es CP-vel.
-
Boborján
tag
Nem tudom, hogy van-e itt szegedi de ha igen akkor itt egy kis segítség.
A térképen spawn terület látható:
A nagyobb kör területén minden féle dolog spawnol. Volt már ott: Victreebel , Venomoth, Golbat, Warturtle, Squirtle naponta többször is, Geodude, Koffing, Jigglypuff, Psyduck ,Evee, Nidoran, Geodude ,Ryhorn meg még sok minden mást a tucat lények meg folyton vannak. Nagyjából csak tűz poket nem láttam ott soha (máshol se nagyon
)
Valahogy így néz ki a hely általában:
A kisebb körben a meg a tucat lények vannak nagyjából állandóan de ott is felbukkan néha 1-2 ritkaság. Ma pl egy Mr. Mime akadt ott horogra. Szóval aki erre jár érdemes itt elidőznie főleg 30 és egész között szokott lenni sok lény. -
customer114
őstag
-
becenevem
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Békéscsabán lakom, múlt hét óta dolgozom Pesten. Hidd el, itt aranybánya van nekem, bármerre megyek.

Most a Farkastorki lejtőnél vagyok, nincs semmi a környéken. Kipróbáltam a korábban leírtakat: increase a semmi közepén. (Előtte a 4-6 villamoson feltankoltam 100 berry, 150 labda.)
Tegnap volt: Venomoth (242), Haunter (473), Rhyhorn (485) - (meg a szokásos veréb-galamb-kukac-féreg). De így fogtam 3 új cuccot. A Haunter kért 3 labdát, a többi elsőre.
Most megnéztem, mutat olyat, ami nincs meg, de nincs erőm a hegyen kolbászolni...
-
TazLeacher
nagyúr
A labdák színén már elgondolkoztál...?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Piros = tömegcucc, sok van belőle, sokat nem is ér
Kék = talán ér még valamit, jobban használható csak nincs belőle annyi
Sárga = bár nagyon kevés, de ez az egy használható labda van, ami ér is valamit, a többi e mellett sz@rSzerinted ez véletlen?

-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Tárgytalan.
-
BoneDragon
veterán
Újratelepítettem a telefont és azóta gps signal no foundot ír. Pedig megadtam engedélyeket, stbstb és még mindig nem jó. Esetleg ötlet?
-
Van itt egy gym a környéken ahol minden nap elmegyek mikor mehyek dolgozni. 10 szintű, nem tudom kik rakták össze de 3 napja megépült és azóta stabilan áll. Van az alján 4vepareon a tetején meg 4snorlax és az első poké 1600as cp-vel kezd a snorlax-ek meg mind 2000felett vannak.
Minden játékos ilyen 25-27 szint körül van szal azt se mondhatom h tuti cheater-ek.
Csak azért gyanús nekem mert sokszor látom hogy ütik a gym-et de egy tér közepén van és ember sosincs a környékén. -
TazLeacher
nagyúr
Múltkor felhúztam egy Gymet 5-ről 7-re kb. 5 perc alatt. Szerencse (vagy előre felállított jó stratégia kell hozzá). A Gym húzásának legjobb módja, hogy egy jóval kisebb CP-jű pokémonnal, támadsz, mint a legalsó, aki bent van. A lényeg, hogy így viszont legyen ellene szuper hatékony. Példám: 980 körüli Electabuzz a Gym alján, 640-es Rhyhorn. Nekimenten, pár csapás alatt leütöttem, majd kilép. +600-st kapott a Gym. 3x tudtam ezt eljátszani, mire gyógyítani kellett a Rhyhorn-t. Így elég gyorsan ment.
-
Imy
veterán
-
freezer922
aktív tag
-
torik
senior tag
Nekem mint lowbie elég nehéz volt érvényesülni egy 3as szintű gym ellen is úgy hogy akkor a legerősebb monom egy 800as Lapras volt, többi pedig 500 vagy az alatti volt. A sokezres presztízsből 200akat vertem le egy alkalommal (ha nem járt le az idő).
Erősebb lényekkel biztos jobban megy a dolog, nincs még rálátásom
de örülök hogy ezt hallom, így ha egyszer majd valamikor a távoli jövőben nekem is meglesz 25 körül az accountom majd tudok gyorsan tevékenykedni 
Egyébként rég voltam Miskolcon, bele sem merek gondolni mekkora védelmet kapnak az ottani gym-ek, az meg hogy hanyas szintű felhasználók védhetik, ehh

-
torik
senior tag
Szerintem most valami bot háború alakulhatott ki itt a kisvárosban
naponta váltakozik a pirosak és kékek között a két gym, de úgy hogy 6os szintről verik le egy délután
lehet hogy van egy-két nagyon kitartó egyén akik tolják a cuccot, de azért 6ra felhúzni, és 6ról leverni sem kis feladat egy gym-et 
Ez már napok óta így megy, egyikre még rá is látok itthonról, mindig van egy üres hely ha miénk a gym (meg ha nem az akkor is). Gondoltam akkor elkezdem berántogatni a coin-okat, elmentem bepakolni a monokat, és még így is volt egy hely valaki más számára
Lehet így felhúzni egy gym-et csalás nélkül?
mondjuk fene se bánja, nekem csak jó, legalább van valami módja annak hogy szerezzek kreditet, mert máshogy esélytelen lenne a dolog a jelenlegi rendszerrel 
-
freezer922
aktív tag
válasz
B********
üzenetére
Vannak azért kivételek. Pl. ha Budapesten laksz akkor a bulbasaur nem ritka mivel akárhány fészek változás volt azok mindig megmaradtak a Városligetben. Tehát hiába már egy 100as bulba piros karikás (mivel minden alap poke nehezen kapható el), inkább éri meg elszórni 10-15 sima lasztit esetleg néha 1-1 gyümivel mert annyi van belőle mint a

-
torik
senior tag
válasz
B********
üzenetére
Gyümölcsöt minden találat után lehet dobni ha kimászott a labdából. A kör színei a nehézséget jelzik mennyire nehéz elkapni a mont (magától értetődő melyik szín mint jelez)
a labdákat az alapján használd mennyire akarok elkapni az adott dögöt
minél jobb a laszti annál esélyesebb hogy nem lóg meg ha egyszer eltaláltad. -
B********
aktív tag
Sziasztok! Egy kis útmutatásra lenne szükségem: hogyan érdemes használni a gyümölcsöt a makacsabb dögök befogásánál? Pontosan mire lehet következtetni ha a poke körül zöld/sárga/piros a karika? Mi alapján kell normál, vagy kék labdát használni?
-
lm83
őstag
Én tegnap kezdtem el harcolgatni, így 23-as szinten

Hát sikerült két helyre berakni amúgy csak úgy pokét, egybe meg beküzdöttem, köszöntem szépen ki is vettem amit lehetett
Ma dél körül tudtam újra, hát nem volt egyszerű..
Három helyen bent volt, aztán kettőbe próbáltam betenni, de kb oda-vissza futkostam, mert mindig kiverték az egyiket..
Jó sokidő volt, hogy egyszerre bent maradtak.
Az egyik nagyon bosszantó helyzet is, direkt szívattak szerintem. Mire levertem és beraktam volna, addigra gyorsan be is tettek valamit, azt hittem agyf*szt kapok...
Nagy nehezen sikerült azért. Közben amit legbiztosabbnak hittem terem, 8-as szintes, elkezdték bontani...
Hát még éppen bent maradt azért 4-esen...
Most még azért kettő bent van, de szerintem holnap este csak fogok ezzel foglalkozni, remélem megmaradnak.
Pláne rosszba raktam a legerősebb, utána mérges is voltam...
Amúgy volt vagy 60-60 szuper meg hyper poti, meg élesztő, azok jól el is fogytak...
Mondjuk ennyi labdám sem volt még, látszik másra koncentráltam ,nem a befogásra...Azt hittem azért erős leszek, de csak pár ezerhetes szörnyem van, pár ezerötös, azt sajnos hamar ki lehet ütni, pláne, ha sokkal jobbak vannak benne...
Amit írtam feljebb, szóval kétezres dragonite-om alá beteszik a 600-as golbatot a szabad helyre, hát ott fanyalogtam kicsit
Így összességében, úgy érzem, jó kis móka ez a része, de azért eléggé tud idegesítő is lenni. Mire leversz egy 3-4 szinteset egyedül, aztán utána még be se raktál valamit, már egyből ki is verik..
Pláne, hogy közben nem is segítenek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kár volt megszólalni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)