- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bovo
csendes újonc
Sziasztok.Kicsit késve de még hozzászólnék hogy a hangra panaszkodtam de ez nagyjából megoldódott azzal hogy kikapcsoltam a Dolby Atmost.Kevesebb a dinamika de már nem torzul és serceg a hang mint előtte,főleg nagyobb hangerőn.Érdemes kipróbálni.Az ember azt hiszi hogy ez majd javít a hangon de itt épp az ellenkezője történt.
-
bovo
csendes újonc
Egyébként ha le van véve a hangerő kb.80%-ra akkor jobb a hang de 100%-on már torzít.
-
bovo
csendes újonc
Nem tudom milyen reklámokról írnak itt egyesek de én még nem találkoztam a menüben reklámmal.
Az appokban igen, de az van minden telón.
Egyébként szerintem csak annak kéne kárognina akinek van ilyen ilyen telefonja!Sosem értettem ezt, amikor olyanok okoskodnak akik csak képen látták.
Rosszabb a hangminőség,és külföldön nem csatlakozott a roamingra fél óra alatt sem(ami még nem biztos hogy a telefon hibája,de majd kinyomozom) de egyelőre ezeken kívül nem tapasztaltaltam semmi negatívumot.A kijelző remek,a 8giga ram bőven elég,+3 giga a merevlemezről,döccenésmentes rendszer.A zene minősége USB-ről és Jack-ről is szuper,Képek jobbak mint az előző Honor 20-al pedig anno az sem volt rossz.Aki meg este vagy éjjel akar fotózni az eltévesztette a házszámot.Oda nem 370 eurós telefon kell.Az akku elég jól bírja de van 67 wattos töltés úgyhogy fél óra és 10-ről 85 %-on vagyok.A MIUI 14 már megjött pedig némelyik Xiaomira még nem,úgyhogy a frissítéseket majd még meglátjuk.Két évig kellene hogy jöjjenek.
Én sem akartam Xiaomi-Poco-t de ha körbenéztek akkor rájöttök hogy ez az egyik legjobb ajánlat,főleg specifikációk alapján.Nincs olyan telefon amelyik hibátlan!Eddig egy sem volt az,pedig megfordult már nálam pár fajta.
A Samsung A53 ami még konkurencia szerintem,a többi modell régi,de nekem fontos volt a Jack kimenet,a gyorstöltés+maga a töltő.Ezért lett ez és egyelőre a két negatívum ellenére elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
bovo
csendes újonc
Még nem sokat telefonáltam vele de tényleg rossz a hang,fura hogy a tesztben nem említik.Külföldön pedig nem akart roamingra kapcsolódni pedig engedélyezve van.Még manuálisan sem!Nem is értem,igaz csak fél órát voltam odaaát..Honor 20-al ilyen gondjaim nem voltak.
[ Szerkesztve ]