- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bovo
csendes újonc
Nem tudom milyen reklámokról írnak itt egyesek de én még nem találkoztam a menüben reklámmal.
Az appokban igen, de az van minden telón.
Egyébként szerintem csak annak kéne kárognina akinek van ilyen ilyen telefonja!Sosem értettem ezt, amikor olyanok okoskodnak akik csak képen látták.
Rosszabb a hangminőség,és külföldön nem csatlakozott a roamingra fél óra alatt sem(ami még nem biztos hogy a telefon hibája,de majd kinyomozom) de egyelőre ezeken kívül nem tapasztaltaltam semmi negatívumot.A kijelző remek,a 8giga ram bőven elég,+3 giga a merevlemezről,döccenésmentes rendszer.A zene minősége USB-ről és Jack-ről is szuper,Képek jobbak mint az előző Honor 20-al pedig anno az sem volt rossz.Aki meg este vagy éjjel akar fotózni az eltévesztette a házszámot.Oda nem 370 eurós telefon kell.Az akku elég jól bírja de van 67 wattos töltés úgyhogy fél óra és 10-ről 85 %-on vagyok.A MIUI 14 már megjött pedig némelyik Xiaomira még nem,úgyhogy a frissítéseket majd még meglátjuk.Két évig kellene hogy jöjjenek.
Én sem akartam Xiaomi-Poco-t de ha körbenéztek akkor rájöttök hogy ez az egyik legjobb ajánlat,főleg specifikációk alapján.Nincs olyan telefon amelyik hibátlan!Eddig egy sem volt az,pedig megfordult már nálam pár fajta.
A Samsung A53 ami még konkurencia szerintem,a többi modell régi,de nekem fontos volt a Jack kimenet,a gyorstöltés+maga a töltő.Ezért lett ez és egyelőre a két negatívum ellenére elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felárral és fontos hibajavítással maradt a Poco X a középkategória egyik kulcsajánlata.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest