- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeku
csendes tag
A costum romok között van olyan amiben nem késnek az értesítések? Nem a fehérlistás (Gmail vagy chat és Facebook stb.), hanem a lezárt képernyőn minden MIUI-nál, és esetleg más androidoknál is késő app PUSH-okra gondolok. Pl. eWeLink stb. amiket egyébként csak a DOZE tiltásával lehet azonnal átpasszírozni.
-
Zeku
csendes tag
Hogyan lehet megoldani, hogy felfrissítsem a MIUI 14.0.4-et a legmagasabb MIUI-ra, de a HyperOS ne menjen rá semmiképpen?
-
Zeku
csendes tag
Sziasztok!
Mi a helyzet nálatok a True Phone alkalmazással? A múlt héten raktam fel, de a Google Play Policy-ra hivatkozva nem rögzít. Próbáltam egy korábbi verziót is, de azt nem lehetett engedélyezni a kisegítő lehetőségeknél. -
Zeku
csendes tag
válasz
pingwin92 #1028 üzenetére
Amiket én néztem az mind "From Spain" vagy "From France". Tehát Unión belüli szállítás, nem vámolják, áfa fizetve Spanyolban. Ugyanaz mintha Mo.-n belüli lenne.
Most megnéztem újra, már nekem sem megy az 50USD kupon, de vannak 10-20USD store kuponok. Igaz, így is drágább mint a GS, de 14-21 nap szállítással, vagyis aki karácsonyi ajándéknak szánja, még van esélye. 11.11 & BF & karácsonyi torlódások vannak a világ minden pontján. A Kína - EU repülőutat, vámkezelés procedúrát még meg lehet spórolni.
Igaz, z123456z dec.13-a már így is szerencsejáték. -
Zeku
csendes tag
válasz
7Heads Drago #1029 üzenetére
Fura, tegnap nekem elfogadta, levonta a 23AE50-est. Viszont a BF 1. percében amikor frissítettem az oldalt, már újra 565-50 USD-t írt ki. Visszalépve a főoldalon is 565USD lett. Így inkább franciát vettem, kicsit drágább szállítással ugyanezzel a 23AE50-es kuponnal.
Mire kész voltam már újra kedvezményes lett a spanyol ára...
A raktárkészlet is elfogy, majd újra feltöltődik.
BF káosz van. -
Zeku
csendes tag
válasz
z123456z #1025 üzenetére
Alin 367-50= 317 USD 23AE80 kuponnal. Most dec. 11-re van kiírva Spanyolból (vámolt, áfázott)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest