- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Nekem Poco X3 Pro van igazából az is király telefon csak sajna néha rám jön a hülyeség,hogy cseréljek de szerintem ezzel az x5 pro val se járnék rosszul bár fentebb említették lassan elavult processzor van benne meg időtállóság szerintem meg egyáltalán nem rosszabb kamerában is mindent tud amit kell nekem pl az fontos tudom a drága telókban még jobb kamera van de sokszor az sem annyival jobb mint ahogy a telefon ára tükrözi meg amúgy is google camerát használok.Amúgy ami az ördögi kör azt mondanám,hogy oké legyen Poco F5 a sima fél év aztán már erről is azt fogják írni,hogy inkább ezt meg azt vedd mert már kifelé megy a proci benne meg hát nem időtálló
akkor meg gondolkodhat az ember mit is vegyen mi időtálló viszont tudok olyan embert aki még pl simán megveszi az iphone 7 telefont és elvan vele pedig már az 2x is elavult vagy ósdi vagy tököm tudja mi.Nekem a legnagyobb bajom,hogy úgy látom a telefonok túl vannak árazva tudom infláció meg bla bla bla de anno a poco x3 pro 100EFt ba került valamennyivel volt drágább mondjuk egy poco f3 de nem ilyen léptékekkel mint most,hogy 200EFt ért lassan csak olyat kapok ami amúgy max 100EFt ot ért régen pont ugyan az van mint a videokártya témában felfelé árazás én meg csak kapkodom a fejem,hogy hogy cserélgetik az emberek a telefonokat több százezer forintokért,de biztos mindenkire rászakadt az otp
Én játszani nem játszok a telón csak böngészek vagy alkalmazásokat használok,zenét hallgatok vagy gps-t használok vagy ilyesmi.
-
Pityu.
nagyúr
Ismerem amúgy a rendszert mert nekem meg poco x3 pro van ha eltudom adni ezt a poco x5 prot néztem meg az indokolatlanul túlárazott többit is pl az f5 öt meg f5 prot is annyival nem jobbak mint amivel többe kerülnek,de kb ugyan ez más túlárazott telefon is.
Most a napokban olvasgattam a motorollákról kinéztem több típust de annyira mégsem jók mint amennyit kérnek értük vagyis van köztük jó is de bizonytalan a szoftver támogatás meg van olyan,hogy jól túlvan árazva és tök jó hardver mellé pl szar kamera meg ilyesmi.
-
Pityu.
nagyúr
És jó teló akkor a poco x5 pro?Nézegettem én is igaz szürke importos biztos mert a legolcsóbb 106EFt csak nekem a mostani telefon árak már az ingerküszöbb feletgt vanmnak mert amit kérnek értük annyit egyik sem ér és még nem is magas kategóriás telefonokról van szó.A poco f5 meg f5 pro se ér annyit amennyit kérnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest