- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz
Fitzgerald #1048 üzenetére
Szerintem Dtux a legjobb közülük, a készítője folyamatosan reszelgeti.A másik a Pxl10 de ez eléggé tulszatural pár szint.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
rozsdamaro #1046 üzenetére
Poco F5 Photography Telegram csoportban megtalálod az összes F5-ön használható Gcam portot, és a config fájlokat hozzájuk.
-
mihione
őstag
válasz
rozsdamaro #1046 üzenetére
Pont most teszteltem éjszakai körülmények között is.
A teló árához mérten kiváló képeket lő szerintem,de még a komolyabb és drágább készülékekhez képest sem kell szégyenkeznie.
Szintén gcam Dtux 6.8 main konfiggal:Ultrawide is vállalható (szintén gcam és Dtux 6.8):
Felraktam drivera a Gcam appot és a konfig fileokat is hozzá.
[link] -
pingwin92
aktív tag
-
ginola
addikt
válasz
Fitzgerald #1037 üzenetére
Köszönöm , megnézem.
-
Moki2
aktív tag
válasz
7Heads Drago #1039 üzenetére
Eddig én egyik fórumon se hallottam dicsérő szavakat..😆.Mondjuk az is igaz , hogy átlag akkor kommentel az ember, ha baja van .
-
pcnet
addikt
válasz
7Heads Drago #1039 üzenetére
Én mondjuk jól jártam velük, mert szó nélkül kicserélték a telefonnal a komplett belét és még új hátlapot is kaptam, mert azt írták a régi karcos volt. Pedig patika állapotban adtam le javításra. De sokan meg panaszkodnak, hogy össze gányolt, szét karcolt telefont kapnak vissza tőlük.
-
Ralfi
csendes tag
válasz
Wallenberg #1034 üzenetére
Olvas utána a TMX szerviznek!!!!!!
Fiam Lenovo gamer laptopját sem tudták megjavítani garancia időszak vége felé járt és elkezdett fórosodni a billentyűzet úgy, hogy égetettHáromszor vittük vissza ugyan azzal a problémával és hazudtak a képünkbe és nem lehet beszélni senki szervizessel csak a recepciós kiscsajal.
Két vállasztásunk volt 1. polgári peres útra visszük az ügyet 2. veszünk egy laptop hűtőt
Második variáció mellett döntöttünk!Ha a TMX szerviz a gyári szerviz akkor a legszürkébb importból olcsón érdemes csak megvenni. Tulajdonképen igyse úgyse lehet érvényesíteni garanciális javítást!
Ennyivel is több pénz marad egy maszek szervizben megcsináltatni ha baj lenne vele! -
ginola
addikt
Sziasztok
Mobiladat használati korlát beállítását egyszerűen nem találom a beállítások között. Tudnátok segíteni? -
Wallenberg
senior tag
válasz
Wallenberg #506 üzenetére
#506-os, korábbi hozzászólásomra szeretnék reagálni.
Először is, csatlakozom a klubhoz egy fekete színű, 8/256-os Poco F5 telefonnal.
A telefont a Bestbyte üzletben vettem 165.000 Ft-ért, 2 év, hazai és gyártói jótállással. A jótállást nem a WayteQ, hanem a Telemax (TMX) biztosítja a telefonra. Ezzel kapcsolatban korábban rosszul tájékoztattak engem is. Az ezen kívül korábban leírtak viszont igazak.
Tehát aki a Bestbyte, Office Depot, Firstshop üzleteiben veszi meg a telefont, annak a szervizi hátteret a Telemax biztosítja!
Másodszor, a Gshopper és egyéb helyről vásárlók írjanak a Telemaxnak emailt (info@tmx.hu), mert IMEI szám alapján a TMX meg tudja mondani, hogy az adott készüléket ők szervizelik vagy sem. Nekem is megerősítették emailben, hogy a telefonom jótállása hozzájuk szól, ők a javítószerviz.
-
Steve1207
veterán
válasz
pingwin92 #1028 üzenetére
+1, nekem is jött ES szállítással csomagom, ami az életben nem járt spanyolban, CN-ben feladták, aztán pikpak BP-n volt
ki lehet fogni persze, de nekem nem éri meg ezzel szöszölni 10e ft "haszonért". Anno persze menő volt, ami átjött, mert spóroltam egy tizest, aztán, amikor belefutottam egy 3 hétig tartó vámkezelésbe, (akár ottani kibontásba) (küldözgethetni a doksika a rendelésről, fizetésről, pontosítani), akkor azért elegem volt már. Eközben megjött volna 2 hét alatt bárhonnan az "ismertebb" shopokból.
Nyilván tudja mérlegelni mindenki mi az az összeghatár neki, ami még belefér és bevállal, ha ilyen esetleg közrejátszik a hosszabb szállítási időkkel egyetemben vagy, hogy utóbbi miatt kint áll az elektronikai portéka akár hetekre a minuszokban.
-
Zeku
csendes tag
válasz
pingwin92 #1028 üzenetére
Amiket én néztem az mind "From Spain" vagy "From France". Tehát Unión belüli szállítás, nem vámolják, áfa fizetve Spanyolban. Ugyanaz mintha Mo.-n belüli lenne.
Most megnéztem újra, már nekem sem megy az 50USD kupon, de vannak 10-20USD store kuponok. Igaz, így is drágább mint a GS, de 14-21 nap szállítással, vagyis aki karácsonyi ajándéknak szánja, még van esélye. 11.11 & BF & karácsonyi torlódások vannak a világ minden pontján. A Kína - EU repülőutat, vámkezelés procedúrát még meg lehet spórolni.
Igaz, z123456z dec.13-a már így is szerencsejáték. -
Zeku
csendes tag
válasz
7Heads Drago #1029 üzenetére
Fura, tegnap nekem elfogadta, levonta a 23AE50-est. Viszont a BF 1. percében amikor frissítettem az oldalt, már újra 565-50 USD-t írt ki. Visszalépve a főoldalon is 565USD lett. Így inkább franciát vettem, kicsit drágább szállítással ugyanezzel a 23AE50-es kuponnal.
Mire kész voltam már újra kedvezményes lett a spanyol ára...
A raktárkészlet is elfogy, majd újra feltöltődik.
BF káosz van. -
pingwin92
aktív tag
válasz
z123456z #1025 üzenetére
Azok a 100 körüli árak, az AliExpress-es árak úgy, hogy 100-at fizetsz a boltnak, de aztán erre még rájön a 27% ÁFA, ha rájön. Elvileg számolni kell vele, de mindig vannak legendák a megúszásáról.
Egyébként most is elérhető ennyiért, Alin, viszont erre már csak valami januári kiszállítást írnak. -
Zeku
csendes tag
válasz
z123456z #1025 üzenetére
Alin 367-50= 317 USD 23AE80 kuponnal. Most dec. 11-re van kiírva Spanyolból (vámolt, áfázott)
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z #1022 üzenetére
Na szóval, én hülye vagyok ezekhez a kuponokhoz, egy csomó helyen nem működnek, ahol meg a store alapból adja, ott meg a végén price adjusment lesz, ha jól értettem ott már nekem kell fizetni a hazai adókat.
Gshopperen sikerült levinnem az árat 342 dollárra, ez a 13 dolláros gyors szállítással van, az ingyenes gondolom lassabb, de ennyivel olcsóbb is, tehát 330 körül van. December 13-ig kellene, hogy ideérjen, és nem akarok már semmit sem fizetni rá itthon, ezért gondoltam a fast shippingre és gshoppersre ( ha az ingyenes szállítás is elég gyors, akkor azt választanám ). Ezt az árat lejjebb lehet még tornászni valahogy, vagy ez az alja?
-
Gombinyó
őstag
válasz
7Heads Drago #1018 üzenetére
Alapból lejön most 1200 ft minden 6000 ft költés után checkoutnál, így 117k huf a 8gb-os + biztos meg lehet még toldani valami egyéni kuponnal, ami csökkenti 50 dollárral az árat.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
gazsintaor #1014 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Hogy jön ki 280-ra. 385 az alapáruk és abból ad elvileg 50 dollár kedvezményt... csak nekem már azt se adja.
-
snakebait
senior tag
Azt tudom, hogy 120Hz-es kijelző van benne, de a kérdésem, hogy fixen állítható vagy 60 vagy 120Hz-re vagy ezt a mobil használattól függően saját maga szabályozza? És tudom van egyiknek-másiknak valami szakszerű neve... 😊
-
z123456z
őstag
válasz
gazsintaor #1014 üzenetére
Kell hozzá kupon, vagy most alapból annyi? Tudnál linket? Köszi.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. F5 Global-ra van valami jó kuponos akció most? Ali, GS stb? Én már nem tudom ezt követni.
Köszi. -
Steve1207
veterán
válasz
7Heads Drago #1007 üzenetére
Írtam egy hosszabb bejegyzést, mert ez lassan kb olyan, mint amikor global garanciát várnak el. Mindenesetre inkább letudom ennyiben: [link]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
WhiteWalker #1009 üzenetére
És? Akkor már nem is válaszolhatok?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Olvastad amit írtam eggyel feljebb vagy csak "write only" módba vagy?
Írtuk többen is , hogy relax. Ilyenkor onnan minden lassabban jön.
Majd ha nem jön meg 20 munka napon belül akkor kezdj el aggódni és náluk reklamálni. Felesleges ide naponta beírni , hogy neked még nem jött meg. -
pcnet
addikt
válasz
Szerintem a 11.11 és a Black Friday miatt vannak a csúszások. Én kb 2 hónapja rendeltem egy keddi napon és következő hét szerdáján kaptam meg.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Steve1207 #1003 üzenetére
De, most is van Kínából 6-8 csomagom úton. Itt viszont mindenki 2 hetes kiszállítási határidőt mond, sőt van akinek 10 nap alatt beért. Nekem 10-én lett rendelve és biztos hogy nem lesz meg 2 héten belül. Az Ali-ról rendelt cuccoknál tényleg megszokott a 2-5 napos státusz váltás, csak azok ugye 20-45 napos szállítások.
Megnéztem a Gshopper szállítási infóját: We ship worldwide from various fulfillment centers, so the shipping time varies. Averagely, it would take around 7–20 business days. Your tracking number will be updated 3-7 days after shipping.
Szóval elvileg nincsenek elkésve, csak eddig mindenkinek gyorsabb volt. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
7Heads Drago #999 üzenetére
Nyugi , nekem 17. óta , ma változott, hogy "elhagyta" a HK repteret.
-
Pá
addikt
Nekem Poco F5 16ohmos fülessel mindenre elég a hangerő.
Viszont a barátnőm fülese nagyon halk volt vele, sajnos azt nem tudom hány ohmos lehet, valami noname vacak. Mondjuk az ő telójával is halk, de van ilyen is, szóval fülestől is függ.
-
Steve1207
veterán
válasz
7Heads Drago #999 üzenetére
De amúgy nem értem, ti sose rendeltetek még külföldről vagy mi ez az óránkénti státuszolás meg nézegetni? Átlagosan 2-5 nap között mozog egy nagyobb státuszváltás, ha egy hétvége közbeesik akár még több is lehet akár 2-3 nappal függve attól, hogy került szállításra (szerk.: itt nem is a kontinensek köztire gondolok, hanem az ottani logiszikára). Jön róla majd a mail, ha az itteni futárhoz átadnak valamit és kész. Én még mindig alapvetőnek tartom, hogyha bármi fennakadás van beleeshet 3 hétbe is egy csomag, nincs belőle gond. Holtszezonban pörgős, most 11.11, BF, rengeteg csomag megy mindenfelé és simán vannak csúszások, a november, december ilyen.
-
Ralfi
csendes tag
válasz
7Heads Drago #997 üzenetére
Igen tudom nem márka hanem olyan mint Samsungnál a A, J, S széria
Akkor még mindig nincs hivatalosan az Országban
AQUA-át komolyabb boltnak gondoltam volna annál mint hogy szürke importos cucokat forgalmazna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Xbox Series X|S
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest