Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
mikrosuttii #6 üzenetére
Az előzőt a kedves YT törölte,így csinálni kellett másikat (ezt már valszeg nem törlik):[link]
-
mikrosuttii
aktív tag
Nem ehhez van köze,de hasonló.Saját!:[link]
-
C0mman
tag
Hát... úgy látom nem sok kérdés érkezett
Talán a gond az, hogy mint említetted gomba mód szaporodnak a webes játékok és nem sokan játszanak Pockie Ninjával....
Vagy aki játszik, az mindent ért -
protecher
tag
Lehet azért nem irt még senki mert annyira fasza a gáma hogy elkezdik és mást se csinálnak csak játszanak vele.. igy nincs idejük ide irkálni..
-
protecher
tag
Sziasztok!
Browser mmorpg-k manapság gombaszám szaporodnak, ezen okból
egyre nehezebb igazán jót találni. Amiben nem a már jólmegszokott sémára
épülő, hanem ujításokal teli de mégis átlátható játékot találjuk.
10 hónapja hogy rátaláltam a Pockie ninja nevü free browser mmorpg játékra.
Nem is firtatnám tovább a személyes érzéseimet, probálom röviden és szárazon
leirni amit tudok.A játék környezetét 2 jól ismert anime sorozatból gyurták ösze, ezek a "Bleach"
és a "Naruto". Az elején kezdve én az USA szerón játszok és itt pockie ninja a
neve a játékna, az europai szero kicsit le van maradva és én ott nem játszok,
ott "Pockie Waz".
Ugrok egyet a karakter készítésre:
Első sorban szülő falut kell választanod, enél megjegyezném hogy nem változtatható
a késöbbiekben (anyiban befolyásolja a dolgodat hogy az elem skilek közül az egyiket
jób hatásfokkal tudod hasnzálni), következő a karakter választás aminek késöbbiekre
csak anyiban van hatása hogy lány vagy fiu karakterel leszel e. Itt kitérnék az első
érdekeségére a játéknak. A karaktereknek kell használniuk egy ugynevezett "outfit"
itemet ami meghatározza hogy ki lesz a karaktered (Ichigo,Sasuke,Konan,2nd Hokage stb.),
ez az item mienségével meghatározza hogy a 3 alap stat (strg, agil, stamina) hogy
számoldoik neked probálom példázni: a strg %atackot és block ot ad , ha olyan a
ruhád hogy 8 strg re ad akor 80 strg felrakásával 10% atackot és 10 blockot kapsz.
Az outfit item lehet fiu vagy lány (ezért számit hogy mit választottok az elején)
a fiuk használhatják az összes fiu outfitet és ugyanigy a fehérnépnél is, de 1 másét
természetesen nem. Az outfit még meghatározza hogy mein fegyver fajtát használhatsz
azzal az outfittel.(kivétel pár extrém outfit amivel akármien fegyver használható)
(ha nem voltam érthető kérdésekre késöbbiekben szivesen válaszolok)
A játékmenet passzív ,én ugy szoktam mondani hogy te edzője vagy a karakterednek
Szülővárostól, outfitől, nemedtől fügettelenül meg tudod tanulni az öszes a játékban
fellelhető skillt, ezeket szintenként 1 et kap véletlenszerüen a karakter. Kb lvl50-nél
megkapja a kari az öszes skilt. 5 skilt adhatsz meg amit az elkövetkező mecseidben
használni akarasz.A harcmenet passzív, felszereled a karidat itemekel beálitod a skileket, statokat,
és a harcot egy véletlen generátór kiszámolja (a skilek legtöbjét a "proc-rate"-ük
alapján számolja ki a esélyüket). Neked csak végig kell szurkolni az eseményeket.Rengeteg dologról lehetne még írni- pet-ek, vérvonalak, de inkább várom a kérdéseket.
Amit még kiemelnék a játékban két játékos között nincs közvetlen trade, viszont ezért
kárpótol a market összetettsége (gondolok itt a kérés-re (wtb)). Viszont a játékban
a legkielégítőb a sok másik free játékkal szemben hogy a cash pontot (ami itt a gold)
megszerezheted a piacon, szóval a lényeg hogy a cash pont átruházható a játékban.Remélem anyit elértem hogy utána nézzetek kicsit jobban a játéknek
Ha kérdés van véséétek ide vagy felkereshettek a Pockie ninja 20 as szerón (s20)
Mazsu (lvl92) vagy Protech (lvl84) néven.
REg. link: http://ninja.game321.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged