Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• protecher

tag

Lehet azért nem irt még senki mert annyira fasza a gáma hogy elkezdik és mást se csinálnak csak játszanak vele.. igy nincs idejük ide irkálni.. :)) :U

• protecher

tag

Sziasztok!

Browser mmorpg-k manapság gombaszám szaporodnak, ezen okból
    egyre nehezebb igazán jót találni. Amiben nem a már jólmegszokott sémára
    épülő, hanem ujításokal teli de mégis átlátható játékot találjuk.
    10 hónapja hogy rátaláltam a Pockie ninja nevü free browser mmorpg játékra.
    Nem is firtatnám tovább a személyes érzéseimet, probálom röviden és szárazon
    leirni amit tudok.

A játék környezetét 2 jól ismert anime sorozatból gyurták ösze, ezek a "Bleach"
    és a "Naruto". Az elején kezdve én az USA szerón játszok és itt pockie ninja a
    neve a játékna, az europai szero kicsit le van maradva és én ott nem játszok,
    ott "Pockie Waz".
    Ugrok egyet a karakter készítésre:
    Első sorban szülő falut kell választanod, enél megjegyezném hogy nem változtatható
    a késöbbiekben (anyiban befolyásolja a dolgodat hogy az elem skilek közül az egyiket
    jób hatásfokkal tudod hasnzálni), következő a karakter választás aminek késöbbiekre
    csak anyiban van hatása hogy lány vagy fiu karakterel leszel e. Itt kitérnék az első
    érdekeségére a játéknak. A karaktereknek kell használniuk egy ugynevezett "outfit"
    itemet ami meghatározza hogy ki lesz a karaktered (Ichigo,Sasuke,Konan,2nd Hokage stb.),
    ez az item mienségével meghatározza hogy a 3 alap stat (strg, agil, stamina) hogy
    számoldoik neked probálom példázni: a strg %atackot és block ot ad , ha olyan a
    ruhád hogy 8 strg re ad akor 80 strg felrakásával 10% atackot és 10 blockot kapsz.
    Az outfit item lehet fiu vagy lány (ezért számit hogy mit választottok az elején)
    a fiuk használhatják az összes fiu outfitet és ugyanigy a fehérnépnél is, de 1 másét
    természetesen nem. Az outfit még meghatározza hogy mein fegyver fajtát használhatsz
    azzal az outfittel.(kivétel pár extrém outfit amivel akármien fegyver használható)
    (ha nem voltam érthető kérdésekre késöbbiekben szivesen válaszolok)
    A játékmenet passzív ,én ugy szoktam mondani hogy te edzője vagy a karakterednek :)
    Szülővárostól, outfitől, nemedtől fügettelenül meg tudod tanulni az öszes a játékban
    fellelhető skillt, ezeket szintenként 1 et kap véletlenszerüen a karakter. Kb lvl50-nél
    megkapja a kari az öszes skilt. 5 skilt adhatsz meg amit az elkövetkező mecseidben
    használni akarasz.

A harcmenet passzív, felszereled a karidat itemekel beálitod a skileket, statokat,
    és a harcot egy véletlen generátór kiszámolja (a skilek legtöbjét a "proc-rate"-ük
    alapján számolja ki a esélyüket). Neked csak végig kell szurkolni az eseményeket.

Rengeteg dologról lehetne még írni- pet-ek, vérvonalak, de inkább várom a kérdéseket.
    Amit még kiemelnék a játékban két játékos között nincs közvetlen trade, viszont ezért
    kárpótol a market összetettsége (gondolok itt a kérés-re (wtb)). Viszont a játékban
    a legkielégítőb a sok másik free játékkal szemben hogy a cash pontot (ami itt a gold)
    megszerezheted a piacon, szóval a lényeg hogy a cash pont átruházható a játékban.

Remélem anyit elértem hogy utána nézzetek kicsit jobban a játéknek ;)
    Ha kérdés van véséétek ide vagy felkereshettek a Pockie ninja 20 as szerón (s20)
    Mazsu (lvl92) vagy Protech (lvl84) néven.
    REg. link: http://ninja.game321.com/

Új hozzászólás Aktív témák